- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Radu
2.ID In-Game:544
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server:3.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Radu am 15 ani si vreau sa ma alatur echipei pt a proteja orasul si a face rp, pasiuni imi place sa ma joc pe Haos si imi place sa jos ftbl
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:experienta de rp si dorinta de a ma implica in aceasta factiune mult iubita de mn
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1500
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Chrxz
2.Prenumele (Personaj):Faraonu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):544
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3.5
5.Scolarizare (Personaj):f buna
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taxi(cand era factiune,diicot,smurd)
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sall ma numesc Chrxz iar atunci cand eram mic un barbat care a intrat peste noi in casa mi a rapit parintii iar nici in ziua de azi nu l am prins asa ca m am decis sa ajut lumea protejandu i.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițierietenos respectuos serios ambitios dedicat
10.Diferențiere față de Alți Candidați:In opinia mea toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:respectul,condusul,trasul,cooperarea,dedicarea,implicarea,ascultarea.
1.Numele sau Porecla:Radu
2.ID In-Game:544
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server:3.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Radu am 15 ani si vreau sa ma alatur echipei pt a proteja orasul si a face rp, pasiuni imi place sa ma joc pe Haos si imi place sa jos ftbl
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:experienta de rp si dorinta de a ma implica in aceasta factiune mult iubita de mn
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1500
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Chrxz
2.Prenumele (Personaj):Faraonu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):544
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3.5
5.Scolarizare (Personaj):f buna
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taxi(cand era factiune,diicot,smurd)
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sall ma numesc Chrxz iar atunci cand eram mic un barbat care a intrat peste noi in casa mi a rapit parintii iar nici in ziua de azi nu l am prins asa ca m am decis sa ajut lumea protejandu i.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițierietenos respectuos serios ambitios dedicat
10.Diferențiere față de Alți Candidați:In opinia mea toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:respectul,condusul,trasul,cooperarea,dedicarea,implicarea,ascultarea.