Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Ticu
2.ID In-Game: 20921
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50702 ( la cealalta aplicatie am pus 506, deoarece a fost ziua mea in 5 luna asta si am uitat, vocea o sa dovedeasca tot)
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):13(sunt foarte serios)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Joc Fivem de 3 ani imi place mult sa fac rp in timpul liber ma plimb cu motorul personal si ma joc si pe calculator in special fivem cs, sunt o fire linistita, ma enervez mai greu.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Mereu mi a placut sa fiu politist si sa aplic legi.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 600 ore +
9.Experiența în Roleplay: 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare) DA

Informații IC:
1.Numele (Personaj):VaSile
2.Prenumele (Personaj): Poetu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20921
4.Vechimea în Oraș (Personaj):25 ani
5.Scolarizare (Personaj):liceu militar + facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): Somer, ciupercar
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt de origine din Romania, am venit in Haos de cand am vazut cum sunt oamenii si cat de educati si frumos se comporta, din prima am avut o viziune cum ar fi sa fiu politist, asa ca m am apucat de studii serioase si acuma asta sunt.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt capabil de orice interventie am multa experienta pe partea de condus si tras.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Daca ar fi sa spun o diferenta chiar daca nu imi place, sunt sigur ca, conduc cel mai bine.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Condusul, trasul, intelegerea, rabdarea, respectul

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Respins. (Este necesar sa aveti minim 30 de ore pe server )

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !
image.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus