Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Sufix/Swiffx
2.ID In-Game:636
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50609
5.Orele Jucate pe Server:1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat simplu din bucuresti caruia ii place sa se joace pe pc si sa joace baschet in spatele blocului cu baietii )) am jucat si fotball in trecut dar m-am lasat din cauza lipsei de skill,imi place rau fivem-ul si conceptul de roleplay la orice nivel si acum dupa wipe haos mi se pare prea bine pus la punct si m-am decis sa aplic
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:pentru ca imi place conceptul de politie si de a tine civili/mafiotii in rand si faptul ca am mai fost in politie si pe haos si pe alte sv si stiu cum se mananca
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2020-2023
9.Experiența în Roleplay:pe haos 1 an in rest pe sv no name ))0
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Rubio
2.Prenumele (Personaj):Marius
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):636
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 luna
5.Scolarizare (Personaj):Liceul tehnic de aeronauticaa Henri Coanda
6.Joburi Anterioare (Personaj):Constructor
7.Job Curent (Personaj):Fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Venind dintr-o familie defavorizata,cu mama moarta la nastere si tata neputand sa se desparta de droguri si bautura dupa pierderea mamei,a trebuit sa ma descurc cum am putut prin cersind si facand joburi pentru nimicuri in timp ce ma duceam la liceu imbracat in aceleasi haine zi de zi,dupa ce am trecut varsta de 18 ani am reusit sa-mi iau un job mai stabil plecand de langa tatal meu abuziv luandu-mi o casa singur
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:pentru ca vreau sa fiu sigur ca strazile orasului nu o sa mai aiba mafioti pe ele,in aacelasi timp vreau sa tin pacea linistea si ordinea pe strazile orasului
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Cred ca maturitatea ar fi o calitate buna care ma diferentieaza de ceilalti canditati
11.
Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Integritate si etica profesionala,comunicare eficienta,rezistenta la stres,colaborare si lucru in echipa,Adaptabilitate si invatare continua

Member
Bună ziua țin să vă informez că cvul dvs a fost acceptat,căutați o persoana din cadrul poliției romanale la secția din paleto sau los haos, spunandu-le că doriți un tester

Semnat comisar șef Sandala Hank

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus