- Subiect Autor
```--- Informatii OOC ---```
👮 Numele sau porecla:remus
👮 ID in-game:9433
👮 Vârsta (minim 15):16
👮 Primele 5 cifre din CNP (IRL):04198
👮 Orele jucate pe server (minim 30):41
👮 Descriere personală (minim 50 cuvinte):ma numesc Remus îs din Pitești am 16 ani
👮 De ce vrei sa intri in aceasta factiune?:vreau sa fie curatenie prin oras de criminali
👮 Din ce factiuni ai mai facut parte?:nici una
👮 Ai citit regulamentul Poliției Române?R-MAFIA da
👮 De cât timp joci FiveM?:7-8 luni
👮 Esti constient ca daca nu joci destul de des vei fi dat afara cu 14 zile transfer?:da
👮 Esti constient ca daca nu respecti regulile si ordinele impuse de superiori vei fi dat afara sau sanctionat?:da
```--- Informatii IC ---```
👮 Numele:diaz
👮 Prenumele:renzo
👮 Vârsta:18
👮 Codul Numeric Personal:9433
👮 Vechimea in oras: 41.8 lune
👮 Scolarizare:academia de politie
👮 Ocupatii anterioare: electrician
👮 Ocupatie curentă:civil
👮 Descriere personală (minim 50 cuvinte):ma numesc renzo am 18ani si sunt un baiat serios si .Imi face mare placere sa intru in politie ca sa fac curatenie prin oras
👮 De ce crezi ca esti destul de bun incat sa te acceptam?: pentru ca stiu sa fac roleplay
👮 Cu ce crezi ca te diferentiezi de ceilalti?: cu nimic
👮 Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?:trag bine,ascult de gradele mari,stiu sa conduc etc
👮 Numele sau porecla:remus
👮 ID in-game:9433
👮 Vârsta (minim 15):16
👮 Primele 5 cifre din CNP (IRL):04198
👮 Orele jucate pe server (minim 30):41
👮 Descriere personală (minim 50 cuvinte):ma numesc Remus îs din Pitești am 16 ani
👮 De ce vrei sa intri in aceasta factiune?:vreau sa fie curatenie prin oras de criminali
👮 Din ce factiuni ai mai facut parte?:nici una
👮 Ai citit regulamentul Poliției Române?R-MAFIA da
👮 De cât timp joci FiveM?:7-8 luni
👮 Esti constient ca daca nu joci destul de des vei fi dat afara cu 14 zile transfer?:da
👮 Esti constient ca daca nu respecti regulile si ordinele impuse de superiori vei fi dat afara sau sanctionat?:da
```--- Informatii IC ---```
👮 Numele:diaz
👮 Prenumele:renzo
👮 Vârsta:18
👮 Codul Numeric Personal:9433
👮 Vechimea in oras: 41.8 lune
👮 Scolarizare:academia de politie
👮 Ocupatii anterioare: electrician
👮 Ocupatie curentă:civil
👮 Descriere personală (minim 50 cuvinte):ma numesc renzo am 18ani si sunt un baiat serios si .Imi face mare placere sa intru in politie ca sa fac curatenie prin oras
👮 De ce crezi ca esti destul de bun incat sa te acceptam?: pentru ca stiu sa fac roleplay
👮 Cu ce crezi ca te diferentiezi de ceilalti?: cu nimic
👮 Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane?:trag bine,ascult de gradele mari,stiu sa conduc etc