New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Kerosen
2.ID In-Game:1022
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server:5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Dani spus si kerosen , sunt un baiat foarte de treaba si ascultator, nu imi place sa fiu luat la misto sau sa se vorbeasca peste mine, provin din judetul dambovita unde mi am petrecut copilaria alaturi de toti prieteni mei.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place sa invat lucruri noi + am fost si pe serverul trecut
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10 parerea
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Bulibasa
2.Prenumele (Personaj):Kerosen
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):521CKR
4.Vechimea în Oraș (Personaj)E LA PRIMA DESCHIDERE DE ACUM 3 ANI
5.Scolarizare (Personaj):12 clase cu bacul luat
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc kerosen mi se spune bulibasa , acest nume mi lau pus parinti deoarece au vrut sa fiu un sef de satra dar mi e nu mi a placut sa fiu sef la satra de acea am si aplicat in politia romana pentru a asigura siguranta si incredere cetatenilor din orasul haos.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte bine antrenat si ma pricep la comunicare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma consider mai presus
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt un luptator foarte bun , ma pricep la comuicare,stiu sa cordonez persoane, sunt intelegator,ascult de gradele mai mari.
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Kerosen
2.ID In-Game:1022
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server:5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Dani spus si kerosen , sunt un baiat foarte de treaba si ascultator, nu imi place sa fiu luat la misto sau sa se vorbeasca peste mine, provin din judetul dambovita unde mi am petrecut copilaria alaturi de toti prieteni mei.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place sa invat lucruri noi + am fost si pe serverul trecut
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10 parerea
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Bulibasa
2.Prenumele (Personaj):Kerosen
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):521CKR
4.Vechimea în Oraș (Personaj)E LA PRIMA DESCHIDERE DE ACUM 3 ANI
5.Scolarizare (Personaj):12 clase cu bacul luat
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc kerosen mi se spune bulibasa , acest nume mi lau pus parinti deoarece au vrut sa fiu un sef de satra dar mi e nu mi a placut sa fiu sef la satra de acea am si aplicat in politia romana pentru a asigura siguranta si incredere cetatenilor din orasul haos.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte bine antrenat si ma pricep la comunicare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma consider mai presus
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt un luptator foarte bun , ma pricep la comuicare,stiu sa cordonez persoane, sunt intelegator,ascult de gradele mai mari.
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!