Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Marius
2.ID In-Game: 435
3.Vârsta (Minim 15 ani): 19
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50401
5.Orele Jucate pe Server: 3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Marius am 19ani,fac volei de aproximativ 3 ani, imi place sa ma joc fivem. Dupa parerea mea am o experienta destul de mare in fivem si mai ales in cadrul politiei si mi ar face placere sa ajut factiunea politiei.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place roleplay ul in cadrul politiei
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Marius
2.Prenumele (Personaj): Linj
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 435
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie din cadrul municipiului Los Santos, Liceul cu profil sportiv din cadrul orasului Paleto Bay.
6.Joburi Anterioare (Personaj): pescar
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma consider o fire calma si prietenoasa. Nu dau dovada de lipsa celor 7 ani de acasa. Daca ofer respect vreau sa fiu respectat si eu la randul meu. Cunostintele ma descriu drept o fire amuzanta si prietenoasa. Nu folosesc limbaj vulgar, deoarece nu consider ca ma reprezinta.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider ca sunt potrivit pentru a imi gasi un loc in politie, deoarece ma avantajeaza forma fizica, dar ma poate baza pe abilitatile mele de a face dreptate in acest oras.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Ma diferentiaza skill-ul de dialog si atentia distributiva
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: seriozitatea, atentia, forma fizica si sunt o persoana care stie sa respecte fiecare persoana indiferent de cum este imbracata

Member
Buna seara, tin sa va informez că CV-ul dvs a fost acceptat, va asteptam la secția din paleto sau un apel la politie si spuneti ca doriti un tester.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus