- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: George
2.ID In-Game: 307
3.Vârsta (Minim 15 ani): 22
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50202
5.Orele Jucate pe Server: maxim 30 min
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc George si imi place mult sa ma joc fivem in timpul liber( pe care nu il prea am), imi place mult sa fac pe fivem cea ce fac si in rl. Adica sa ajut oamenii si sa stabilesc linistea publica.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am tot fost in politie iar cea mai mare realizare a mea a fost sa fiu chestor secundar(pe vremea lui Emi). Ultima data am fost comisar sef.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam de 3-4 ani de zile
9.Experiența în Roleplay: sunt foarte priceput in cea ce fac
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Coman
2.Prenumele (Personaj):Florinel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 307
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 ani de zile
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase obligatorii + 2 ani la Academia de politie Alexandru Ioan Cuza (ofiter)
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd + Mecanic + DIICOT
7.Job Curent (Personaj): Nu este angajat
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Florinel este un baiat foarte cunoscut in paleto bay si nu doar pentru faptul ca a terminat liceul cu media generala 10, ci pentru dragostea pe care o pune in cea ce face. Acesta isi doreste foarte mult sa ajunga politist si pentru asta va depune toata munca de care este nevoie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am mai fost in politie, stiu cum sa gestionez situatiile si cum sa ajut liderii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am experienta in politie, cel putin ultima data am stat 6 luni si am condus politia alaturi de o gramada de chestori.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: -Disciplina
-Supunerea
- Gestionarea situatiilor de criza
- Cunosc foarte bine toate manevrele pe care politia le aplica intr.o urmarire
- Cunosc cum se face ca de exemplu un trafic stop, un control vamal etc (nu voi avea nevoie de persoane care sa imi spuna cum se face)
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: George
2.ID In-Game: 307
3.Vârsta (Minim 15 ani): 22
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50202
5.Orele Jucate pe Server: maxim 30 min
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc George si imi place mult sa ma joc fivem in timpul liber( pe care nu il prea am), imi place mult sa fac pe fivem cea ce fac si in rl. Adica sa ajut oamenii si sa stabilesc linistea publica.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am tot fost in politie iar cea mai mare realizare a mea a fost sa fiu chestor secundar(pe vremea lui Emi). Ultima data am fost comisar sef.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam de 3-4 ani de zile
9.Experiența în Roleplay: sunt foarte priceput in cea ce fac
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Coman
2.Prenumele (Personaj):Florinel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 307
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 ani de zile
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase obligatorii + 2 ani la Academia de politie Alexandru Ioan Cuza (ofiter)
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd + Mecanic + DIICOT
7.Job Curent (Personaj): Nu este angajat
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Florinel este un baiat foarte cunoscut in paleto bay si nu doar pentru faptul ca a terminat liceul cu media generala 10, ci pentru dragostea pe care o pune in cea ce face. Acesta isi doreste foarte mult sa ajunga politist si pentru asta va depune toata munca de care este nevoie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am mai fost in politie, stiu cum sa gestionez situatiile si cum sa ajut liderii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am experienta in politie, cel putin ultima data am stat 6 luni si am condus politia alaturi de o gramada de chestori.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: -Disciplina
-Supunerea
- Gestionarea situatiilor de criza
- Cunosc foarte bine toate manevrele pe care politia le aplica intr.o urmarire
- Cunosc cum se face ca de exemplu un trafic stop, un control vamal etc (nu voi avea nevoie de persoane care sa imi spuna cum se face)