Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Relu
2.ID In-Game:9898
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):

50601​

5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):48
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un tip ca oricare altul,pe scurt obisnuit.Am un program foarte strans,deoarece fac sala deoarece sunt pasionat de culturism.Dupa finalizarea liceului vreau sa lucrez in politie,de aceea sunt si pasionat de aceasta cariera si din acelasi motiv,politia este factiunea mea favorita.Pe langa programul meu strans,imi voi face timp sa am activitatea necesara.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție dupa cum am spus adineauri,urmez o cariera in politie si in realitate si sunt pasionat de treaba asta.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):joc de aproape 4 ani
9.Experiența în Roleplay:Eu consider ca 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Treipicioare
2.Prenumele (Personaj):Slap
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9898
4.Vechimea în Oraș (Personaj):48 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Am lucrat ca postas si ciupercar.
7.Job Curent (Personaj) postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):

Cu un zâmbet care strălucește mai strălucitor decât beculețele de pe mașina de poliție, mă prezint ca un om pasionat de politie de etnie roma, gata să aduc un strop de culoare și umor în lumea aplicării legii.Sunt un cetatean simplu care s-a saturat de jobul sau si doreste sa isi urmareasca visul de a lucra in politie.

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am experienta de pe alte orase,chiar si in acest oras am fost in trecut in politie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Ageritatea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1.Stiu sa conduc autospeciala de politie. 2.Stiu sa ma impun 3.Abilitatile fizice si mentale 4.Integritate 5.Profesionalismul

Ultima editare:
Member
Acceptat. Te asteptam la sectia din Paleto pentru a sustine testele. Luni - Sambata orele 16 - 20

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus