New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Francezuuu
2.ID In-Game: 1499
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15 jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51005
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 67
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Porecla mea este Francezuuu, am 15 ani jumate și sunt pasionat de poliție – îmi place disciplina, uniforma și tot ce ține de lege și ordine. Practic box, un sport care mă ajută să fiu puternic, concentrat și să am respect pentru mine și pentru ceilalți.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: mi place poliția pentru că apără oamenii, menține ordinea și dreptatea. Admir curajul și disciplina polițiștilor și îmi doresc să ajut și eu, într-o zi, la protejarea comunității.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3-4 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte bun pe rp, nu injur, nu jignesc, nu troll adica 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): inteleg si repect ordinea regulilor
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Francezuuu
2.Prenumele (Personaj): Leonardo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):234PLZ
4.Vechimea în Oraș (Personaj): cred ca vreo 1 an 2 maxim ore : 70-80
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie los haos
6.Joburi Anterioare (Personaj): medic mecanic taximetrist si gunoier
7.Job Curent (Personaj): ingrijator piscina
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Am 18 ani și pe serverul de Haos sunt cunoscut sub numele de Francezuu. Sunt un tip calm, dar hotărât, mereu gata să mă implic în acțiuni serioase. Îmi place ordinea și respectul, dar știu și când să risc. Vin dintr-un cartier modest, am trecut prin multe și acum încerc să-mi fac un nume în oraș. Sunt loial, serios și știu să-mi apăr prietenii, dar nu iert trădarea.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: SUNT DESTEPT CALM si stiu sa vorbesc politicos
10.Diferențiere față de Alți Candidați: suntem toti egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1.calm 2.positiv 3.ammical 4.serios 5.destept
Pupici seara faina va doresc !!
1.Numele sau Porecla: Francezuuu
2.ID In-Game: 1499
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15 jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51005
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 67
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Porecla mea este Francezuuu, am 15 ani jumate și sunt pasionat de poliție – îmi place disciplina, uniforma și tot ce ține de lege și ordine. Practic box, un sport care mă ajută să fiu puternic, concentrat și să am respect pentru mine și pentru ceilalți.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: mi place poliția pentru că apără oamenii, menține ordinea și dreptatea. Admir curajul și disciplina polițiștilor și îmi doresc să ajut și eu, într-o zi, la protejarea comunității.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3-4 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte bun pe rp, nu injur, nu jignesc, nu troll adica 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): inteleg si repect ordinea regulilor
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Francezuuu
2.Prenumele (Personaj): Leonardo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):234PLZ
4.Vechimea în Oraș (Personaj): cred ca vreo 1 an 2 maxim ore : 70-80
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie los haos
6.Joburi Anterioare (Personaj): medic mecanic taximetrist si gunoier
7.Job Curent (Personaj): ingrijator piscina
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Am 18 ani și pe serverul de Haos sunt cunoscut sub numele de Francezuu. Sunt un tip calm, dar hotărât, mereu gata să mă implic în acțiuni serioase. Îmi place ordinea și respectul, dar știu și când să risc. Vin dintr-un cartier modest, am trecut prin multe și acum încerc să-mi fac un nume în oraș. Sunt loial, serios și știu să-mi apăr prietenii, dar nu iert trădarea.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: SUNT DESTEPT CALM si stiu sa vorbesc politicos
10.Diferențiere față de Alți Candidați: suntem toti egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1.calm 2.positiv 3.ammical 4.serios 5.destept
Pupici seara faina va doresc !!
Ultima editare: