Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Daniel
2.ID In-Game: 33078
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):18 (dar pana o sa mi se corecteze aplicatia o sa am mai mult)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Daniel, am 16 ani și vreau să intru în Politie pe Haos România. Sunt o persoană calmă, respect regulile și îmi place să lucrez cu alți oameni. Îmi doresc să ajut comunitatea și să fac parte dintr-un grup serios unde pot să mă dezvolt și să învăț lucruri noi.
7.Motivaţia pentru a te Alătura
Departamentului de Poliţie:Vreau să intru în Departamentul de Poliție pentru că îmi place să respect regulile şi să ajut la menținerea ordinii pe server. Îmi doresc să fac parte dintr-o echipă serioasă și să învăț lucruri noi.
8.Experienţă în FiveM (Perioada de timp): 3-4 luni
9.Experienţa în Roleplay: Am experienţă de aproximativ 3-4 luni în Roleplay, timp în care am învățat să respect regulile și să joc cât mai realist.
10.Conştientizare Reguli şi Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor şi ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informaţii IC:
1.Numele (Personaj): Bellanova
2.Prenumele (Personaj): Tony
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 33078
4.Vechimea în Oraş (Personaj):18(dar pana mi se corectează aplicatia o sa am mai mult)
5.Scolarizare (Personaj): Facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): Postas
7.Job Curent (Personaj): nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Bellanova Tony și am 20 de ani. Sunt o persoană calmă, prietenoasă și respectuoasă, care încearcă mereu să ajute pe cei din jur. Îmi place să lucrez în echipă şi să colaborez cu alţi oameni. Sunt serios atunci când este nevoie, dar știu să fiu şi sociabil şi deschis. Încerc mereu să învăț lucruri noi, să fiu corect și să fac tot ce ține de mine pentru a fi un exemplu bun pentru cei din jur. Îmi place să iau decizii corecte și să contribui la menținerea ordinii și a disciplinei în comunitatea din care fac parte.
9.Motiv pentru Care Crezi că Eşti Potrivit pentru Poliţie:Cred că sunt potrivit pentru Departamentul de Poliție pentru că respect regulile, sunt serios şi îmi place să lucrez în echipă. Încerc mereu să fiu corect şi să îmi fac treaba cât mai bine.
10.Diferenţiere faţă de Alţi Candidaţi:Mă diferențiez față de alți candidați prin faptul că sunt răbdător, respect regulile şi încerc mereu să ajut colegii. Sunt serios în tot ce fac şi îmi place să învăț lucruri noi.
11.Enumera 5 calitaţi forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliţ iei Romane?:
1.Seriozitate - îmi fac treaba cu atenție și responsabilitate.
2. Respect - respect regulile şi pe ceilalţi colegi.
3. Răbdare – știu să mă păstrez calm în situații dificile.
4. Cooperare - lucrez bine în echipă şi ajut colegii când e nevoie.
5. Corectitudine - încerc mereu să fiu drept şi să fac lucrurile corect.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus