Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Aris
2.ID In-Game: 29807
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):90
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):am 15 ani si imi place sa ma joc. Hhaos este serverul meu preferat de fivem. Imi place sa mi petrec timpul la calculator. Vreau sa fac aceasta comunitate mai buna si mai frumoasa. Sunt foarte chill si activ. Ma joc si noaptea pe la 2 sau chiar mult ma tarziu
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:majoc mult si vreau sa ajut oamenii si sa fie un server mai frumos.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):90 ore
9.Experiența în Roleplay:de 2 ani ma joc servere de roleplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):inteleg

Informații IC:

1.Numele (Personaj):giurg
2.Prenumele (Personaj):aris
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):29807
4.Vechimea în Oraș (Personaj):90 ore
5.Scolarizare (Personaj):scoala de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic,postas,gunoier,ciupercar,miner
7.Job Curent (Personaj):miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):imi place sa ma joc si sa imi petrec timpul cu oamenii la calculator si pe telefon sau pe orice ecrane si sa socializez cu diferiti oameni si sa fac legea. Vreau sa fac acest server mult ma frumos si fara jafuri, omoruri si alte cele. Vreau sa fie cat mai putine probleme
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:vreau sa fac serverul mai bun si mai popular
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu ma enervez so nu injur
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:calm, intelept, hais, vigilent, istet

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus