New member
- Subiect Autor
1.Numele (Personaj):Sergiu.
2.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):33211
3.Vechimea în Oraș (Personaj):34 LUNI
4.Scolarizare (Personaj):Liceul militar,academia de politie
5.Joburi Anterioare (Personaj) POSTAS
6.Job Curent (Personaj):Somer
7.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Sergiu am 24 ani si sunt din orasul Los santos.De cand eram mic imi placea politia imi doream foarte mult sa ajung un agent de politie.Am ajuns la liceul militar si mi a placut foarte mult aveam o ambitie mare de a intra in politie.Sunt pasionat de masini si sunt un om simplu.
8.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt disciplinat,respectos,coordonat
9.Diferențiere față de Alți Candidați:Suntem cu totii la fel
10.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane? Disciplina.spirit de echipa,comunicarea,rezistenta la stres,Capacitatea de a analiza lucrurile rapid
2.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):33211
3.Vechimea în Oraș (Personaj):34 LUNI
4.Scolarizare (Personaj):Liceul militar,academia de politie
5.Joburi Anterioare (Personaj) POSTAS
6.Job Curent (Personaj):Somer
7.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Sergiu am 24 ani si sunt din orasul Los santos.De cand eram mic imi placea politia imi doream foarte mult sa ajung un agent de politie.Am ajuns la liceul militar si mi a placut foarte mult aveam o ambitie mare de a intra in politie.Sunt pasionat de masini si sunt un om simplu.
8.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt disciplinat,respectos,coordonat
9.Diferențiere față de Alți Candidați:Suntem cu totii la fel
10.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane? Disciplina.spirit de echipa,comunicarea,rezistenta la stres,Capacitatea de a analiza lucrurile rapid