Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:ianis
2.ID In-Game:3250
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):79 aproape 80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc ianis am 15 ani imi place sa ma joc fotbal si sa ma dau cu bicileta si imi place sa ma joc pe fivem pe servarul haos romania
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa fac un rp frumos
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):este 700 ore
9.Experiența în Roleplay:ecenta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):sunt constient

Informații IC:

1.Numele (Personaj):ianis
2.Prenumele (Personaj):vlad
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3250
4.Vechimea în Oraș (Personaj):79
5.Scolarizare (Personaj):Scoala Gimnaziala Los Haos respectiv Liceul Technologic Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi pescsar anvansat miner
7.Job Curent (Personaj):taxi
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc ianis vlad am 20 de ani.In unele momente respectos.parinti mei au lucrat la ceva banca si intro zi au intrat mafioti peste ei si iau impuscat si acuma vreau sa fac dreptate
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred ca am trecut destul prin viata pentru a counoaste lumea.
10.Diferențiere față de Alți Candidați::Nici una nu cred ca as putea fi destul de diferit
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calm, serios, ambitios, pregatit psihic, pregatit mental etc,,,

Ultima editare:
Member
Acceptat teastept la sectia din paleto pentru a sustine testele. LUNI - SAMBATA, INTRE ORELE 16 - 20

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus