Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Luca
2.ID In-Game: 11155
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50809
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 11
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Luca, am 15 ani si imi doresc sa aplic pentru Departamentul de Politie. Sunt o persoana corecta si imi place dreptatea. Joc Fivem de placere si preferatul meu server este Haos Romania. Dorinta mea ar fi sa reusesc sa aplic si sa intru in Departament. Multumesc!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac dreptate acolo unde nu este in Haos Romania.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Aprox. 400 de ore pe alt cont
9.Experiența în Roleplay: Avansata.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Corduneanu
2.Prenumele (Personaj): Luca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 30107
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 12
5.Scolarizare (Personaj): foarte buna
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj): Sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Corduneanu Luca si am 22 de ani si sunt sofer pe autobuz. Acum vreau sa ma angajez ca politist, locuiesc in Paleto si imi place ordinea si linistea.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Stiu foarte bine sa fac roleplay de politie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Stiu sa fac roleplay foarte bun
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: sunt drept, fac roleplay bun, sustin politia, ajut, sunt activ mereu la orice situatie.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus