Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Mario
2.ID In-Game:Nu am dar cel din beta 534
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server:Nu am
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Salut ma numesc Pop Mario am frumoasa varsta de 14 ani,am mai multe activitati preferate una dintre ele find gaming-ul jucand mai multe jocuri de ex:Valorant,cs go,fivem.Imi place sa ma dau cu bicicleta prin parc cu prieteni,imi place sa sar de la inaltimi mari in apa cam ata despre mine eu am fost Mario.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa incerc ceva nou pe acest oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:Am avut 400 de ore pe sv
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Desigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Muller
2.Prenumele (Personaj):Mario
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):Nu am
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an am avut
5.Scolarizare (Personaj):scoala cu cele 12 clase+Academia de politie+Liceul militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi
7.Job Curent (Personaj):Nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Buna ziua,Ma numesc Pop Mario sunt din paleto provin dintr-o familie nu foarte ok de la 8 ani tata ma bate si ma jigneste dupa cativa ani mama mea sa imbolnavit si acuma vreau sa ma anagajez sa fac multi bani pentru mama mea sa o ajut sa nu mai fie in spital trebuie sa strang 10000 de euro sa i dau la domnul doctor george dar dupa ce strang bani pentru mama mea vreau sa i ajut pe frati mei alin si tudor vreau sa i ajut sa aibe un viitor bun si vreau sa i cresc deoarece ce mama mea este in spital si tatal meu ne parasit trebuie sa le ofer o educatie buna pentru fratii mei.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am o experienta in acest domeniu
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem diferiti in felul nostru
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Stiu sa conduc,stiu sa trag,stiu sa pilotez,ascult de gradele mai marii cat si de cele mai mici,stiu sa lucrez in echipa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus