- Subiect Autor
Numele sau Porecla: Narcos
2.ID In-Game: 9698
3.Vârsta (Minim 15 ani):14>15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server: 20
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Albert , am 14 ani si imi place sa scriptez si sa practic kickbox , sunt destul de bun in ambele si vreau sa devin mai bun in aceste 2 lucruri , si in orice.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac din Haos un oras mai curat, sa scap de mafii odata pt totdeauna
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 600-700 ore
9.Experiența în Roleplay: 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt constient.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Yakuza
2.Prenumele (Personaj): Korobia
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 9698
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 zile (inainte de furtuna)
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + bacalaureat
6.Joburi Anterioare (Personaj):Fermier, Gunoier,
7.Job Curent (Personaj): Fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): de cand eram mic , imi doream un job in cadrul departamentului , tata a fost un politist de top , dar s-a stins un urma unui schimb de focuri cu o banda, de atunci vreau sa devin politist si sa fac un oras mai bun.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Cred ca sunt in stare sa fiu politist deoarece vreau sa protejez orasul haos de criminali si mafioti.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt un tragaci foarte bun , conduc foarte bine, ma coordonez foarte bine , sunt serios si prind repede si am respect fata de cetatenii orasului haos.
2.ID In-Game: 9698
3.Vârsta (Minim 15 ani):14>15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server: 20
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Albert , am 14 ani si imi place sa scriptez si sa practic kickbox , sunt destul de bun in ambele si vreau sa devin mai bun in aceste 2 lucruri , si in orice.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac din Haos un oras mai curat, sa scap de mafii odata pt totdeauna
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 600-700 ore
9.Experiența în Roleplay: 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt constient.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Yakuza
2.Prenumele (Personaj): Korobia
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 9698
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 zile (inainte de furtuna)
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + bacalaureat
6.Joburi Anterioare (Personaj):Fermier, Gunoier,
7.Job Curent (Personaj): Fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): de cand eram mic , imi doream un job in cadrul departamentului , tata a fost un politist de top , dar s-a stins un urma unui schimb de focuri cu o banda, de atunci vreau sa devin politist si sa fac un oras mai bun.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Cred ca sunt in stare sa fiu politist deoarece vreau sa protejez orasul haos de criminali si mafioti.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt un tragaci foarte bun , conduc foarte bine, ma coordonez foarte bine , sunt serios si prind repede si am respect fata de cetatenii orasului haos.