Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele sau Porecla: Narcos
2.ID In-Game: 9698
3.Vârsta (Minim 15 ani):14>15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server: 20
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Albert , am 14 ani si imi place sa scriptez si sa practic kickbox , sunt destul de bun in ambele si vreau sa devin mai bun in aceste 2 lucruri , si in orice.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac din Haos un oras mai curat, sa scap de mafii odata pt totdeauna
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 600-700 ore
9.Experiența în Roleplay: 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt constient.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Yakuza
2.Prenumele (Personaj): Korobia
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 9698
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 zile (inainte de furtuna)
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + bacalaureat
6.Joburi Anterioare (Personaj):Fermier, Gunoier,
7.Job Curent (Personaj): Fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): de cand eram mic , imi doream un job in cadrul departamentului , tata a fost un politist de top , dar s-a stins un urma unui schimb de focuri cu o banda, de atunci vreau sa devin politist si sa fac un oras mai bun.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Cred ca sunt in stare sa fiu politist deoarece vreau sa protejez orasul haos de criminali si mafioti.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt un tragaci foarte bun , conduc foarte bine, ma coordonez foarte bine , sunt serios si prind repede si am respect fata de cetatenii orasului haos.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus