Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Theo
2.ID In-Game: 10905
3.Vârsta (Minim 15 ani): 19
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50403
5.Orele Jucate pe Server: 1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Alexandru si sunt din Iasi. Sunt o persoana de treaba si imi place sa ma distrez nu imi place sa fiu luat la misto de persoanele pe care nu le cunosc
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru ca imi place sa fiu politist si am foarte multa experienta
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte multa
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Smith
2.Prenumele (Personaj): Theo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 10905
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Sunt mai nou
5.Scolarizare (Personaj): Școala Militară de Subofițeri
6.Joburi Anterioare (Personaj): Livrator mancare
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):

1. Ma numesc Theo Smith, ma nascut in Los Angeles,intr-un cartier rau famat unde acolo am invatat cat de cruda e viata. La varsta de 7 ani so nascut fratele meu Rider Smith peste 4 ani am vazut ca mama era gravida cu sora mea Amanda. Tata cand o aflat ne-au parsit ca nu vroia al patrulea copil. La un an de cand so nascuta Amanda mama noastra o morit de la un infart. De atunci am ramas toti in grija lui Nate fratele mai mare el avea grija de noi muncea pentru sa ne creasca. Eu la varsta de 14 ani am iesit cu el in strada sa lucram amandoi el nu mi-a spus ca ce sa lucram. El ma dus la niste baieti sa livram pentru ei droguri. Am lucrat pentru ei ca sa ii crestem pe cei doi frati ai nostri Ryder si Amanda sora noastra mai mica. Cat am ajuns la varsta de 16 ani persoanele care livram pentru ei au fost prinsi ei ne-au dat in gat pe amandoi. Politia o intrat peste noi in casa si nea arestat pe fratele meu la bagat la puscaria, pe mine la scoala de corectia pana la varsta de 18 ani si dupa inca 8 ani pentru trafic de droguri si pentru ca aveam o cantiate foarte mare in casa si pentru posesia unui pistol fara sa avem port arma. Pe cei doi frati mai mici ia dus la orfelinat. Au trevut doi ani la scoala de corectie mau luat si ma dus la puscaria acolo eram in aceiasi puscaria cu fratele meu Nate, el acolo sia facut un grup de prieteni unde planuiam cand sa iesim din puscaria sa ne ocupam cu niste jaf uri si droguri. Au trecut cei 8 ani de sentinta, eu cu fratele meu Nate am fost eliberat ne-am dus sa ii cautam pe frati ce doi mai mici. Eu cu Nate ne-am mutat in Los Santos. Pentru ca aici ia trimis pe cei doi frati ai mei pentru ca aici era puscaria in Los Santos si ne-am mutat in Cartierul Grove Street,Aici ne-am gasit niste prieteni care vrem sa ne continuam planurile. Aici ne-am intalnit toata familia si suntem bucurosi ca suntem cei 4 frati si nu suntem despartit unu de altu
    9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am o experinta foarte mare in politie si stiu foarte multe chesti despre ea
    10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am fost si in America in LAPD Sergent si instructor FTO plus Licenta AIR1 + Interceptor
    11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Rapid , Intelegator , Capabil , Bun Sofer si un pilot foarte bun

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus