Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Gabriel
2.ID In-Game:163
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):27906
5.Orele Jucate pe Server:47
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabriel si imi place mult fotbalul fac de aproape 4 ani. am 14 ani si sunt o fire foarte ambitoasa si prietenoasa.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa scap orasul de infractori Si sa ajut cu toata puterea mea departamentul de politie.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):joc de vreo 8-9luni
9.Experiența în Roleplay:8/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Vartolo jantea
2.Prenumele (Personaj):Kent e mai mult o porecla.
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):163
4.Vechimea în Oraș (Personaj):47 de luni
5.Scolarizare (Personaj):am facut liceul si facultatea politiei romane
6.Joburi Anterioare (Personaj):livrator in timpul liber
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Vartolo jantea, Locuiesc in orasul Los Haos am 25 de ani si aunt foarte dedicat pentru postul de politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte in forma pt orice problema ar aparea iar sunt foarte implicat pt acest post de politist
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu sunt lenes si sunt foarte in forma
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Ma integrez foarte repede sunt ambtios si chiar foarte dedicat sa obtin acest job.

Member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Gabriel
2.ID In-Game:163
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):27906
5.Orele Jucate pe Server:47
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabriel si imi place mult fotbalul fac de aproape 4 ani. am 14 ani si sunt o fire foarte ambitoasa si prietenoasa.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa scap orasul de infractori Si sa ajut cu toata puterea mea departamentul de politie.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):joc de vreo 8-9luni
9.Experiența în Roleplay:8/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Vartolo jantea
2.Prenumele (Personaj):Kent e mai mult o porecla.
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):163
4.Vechimea în Oraș (Personaj):47 de luni
5.Scolarizare (Personaj):am facut liceul si facultatea politiei romane
6.Joburi Anterioare (Personaj):livrator in timpul liber
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Vartolo jantea, Locuiesc in orasul Los Haos am 25 de ani si aunt foarte dedicat pentru postul de politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte in forma pt orice problema ar aparea iar sunt foarte implicat pt acest post de politist
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu sunt lenes si sunt foarte in forma
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Ma integrez foarte repede sunt ambtios si chiar foarte dedicat sa obtin acest job.
APLICATIE SLABA, RESPINS.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus