Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla:Bogdan
2.ID In-Game:536
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server:22
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): De cand sunt mic imi doream un pc decent de a juca diverse jocuri video . Inca de la varsta frageda de 8 ani incepusem sa intru in aceasta lume virtuala a gamingului bine inteles ca nu am inceput cu nu stiu eu ce jocuri am inceput cu jocuri castigate la pufuleti cu surprize stiu pare amuzant dar daca am avut opurtunitatea sa incer ceva nou o faceam asta sunt eu mereu doresc sa incerc ceva nou ca si aceasta factiuna pt am fost in D.I.C.O.T dar in Politie nu iar asta doresc sa fac cum bine am spus sa incerc lucruri moi .Revenind dupa acel laptop am avut si o consola ceva wow pt mn la varsta acea mai exact un xbox 360 eram fascinat cat de realistic poate arata un joc dupa o ssiune indelungata de jucat pe consola in 2022 mi am cumparat u leptop destul de decent cu care am putut sa ma joc destul de multe jocuri cu prieteni pe discord tot incercam servere de faivem dar haosul m a captivat de deplin si uitema azi incercand sa intru din nou intr-o factiune legala caci am fost si in cele ilegale dar nu au fost asa ca Politia si Diicot-ul de acea aleg inca odata factiunile legale
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:AM mai fost inainte de noul haos si doresc sa reintru pt ca mi se pare super tare si plus doresc sa diminutivez raufacatori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Foarte multe
9.Experiența în Roleplay:M a descurc excelent
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Comfirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Turcu
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Persona):536
4.Vechimea în Oraș (Personaj): De cand era "Robin Hood " lider sindicat
5.Scolarizare (Personaj): Facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): fermier
7.Job Curent (Personaj): Sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Eu am fost nascut in oraselul Paleto bay si crescut in Sandy de cand sunt mic iar tot de cand sunt mic am fost mereu serios eram dur chiar daca in prezent am facut aceste joburi revenind de cand sunt mic am fost dur bateam pe cei care nu faceau cm spuneam eu eram mereu serios si nu dalasam nimic in ce faceam . Ma apucam sa afc ceva daca nu iesea asa cum voiam incercam numersoae metode de a reusi lafel s a intamplat si cand a trebuit sa fac naveta in los haos pt a termina facultatea era tare greu si pt ca parinti mei erau parinti modesti nu aveau foarte multi bani .Dupa ce am terminat facultatea dupa 2 luni parinti mei au fost jefuiti de niste oameni pusi pe rele si am luat mostenirea lor mi am luat viata in dinti si am plecat in paleto sa-mi fac un viitor si sa diminuez pe cat posibil raufacatori
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt serios , bun pe tras , conduc bine , incerc sa fac tot ce fac cat mai bine posibil
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt un om care incearca sa faca tot ce face cat mai bine posibil
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt muncitor , dur , nu iau in batjocara ce fa , ajut foarte mult

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Member
Acceptat. Te asteptam la sectia din Paleto Luni - Sambata orele 16.00 - 20.00

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus