New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:alexia
2.ID In-Game:34651
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):29211
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):120
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt alexia imi place sa imi petrec timpul cu fivem/haos si as vrea sa am o cariera din politie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa intru in politie deoarece si in viata reala sunt pasionata de politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:10/10 2ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)peti
2.Prenumele (Personaj):alexia
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):333
4.Vechimea în Oraș (Personaj):120 de luni
5.Scolarizare (Personaj):lps cluj
6.Joburi Anterioare (Personaj)politie,Smurd
7.Job Curent (Personaj):nmc
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt alexia imi place sa imi petrec timpul cu antrenarea pentru a deveni politista si as vrea sa am o cariera din politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:deoarece cunosc regurile politiei deoarece am mai fost in politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:stiu sa trag si sa conduc foarte bine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa trag stiu sa conduc o autospeciala am experienta in politie stiu sa inot si sa conduc elicoptere
1.Numele sau Porecla:alexia
2.ID In-Game:34651
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):29211
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):120
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt alexia imi place sa imi petrec timpul cu fivem/haos si as vrea sa am o cariera din politie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa intru in politie deoarece si in viata reala sunt pasionata de politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:10/10 2ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)peti
2.Prenumele (Personaj):alexia
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):333
4.Vechimea în Oraș (Personaj):120 de luni
5.Scolarizare (Personaj):lps cluj
6.Joburi Anterioare (Personaj)politie,Smurd
7.Job Curent (Personaj):nmc
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt alexia imi place sa imi petrec timpul cu antrenarea pentru a deveni politista si as vrea sa am o cariera din politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:deoarece cunosc regurile politiei deoarece am mai fost in politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:stiu sa trag si sa conduc foarte bine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa trag stiu sa conduc o autospeciala am experienta in politie stiu sa inot si sa conduc elicoptere