New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Paris
2.ID In-Game: 17663
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5091
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):178+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un băiat din Alba Iulia care se joacă FiveM de 4-5 luni și vreau să intru într-o facțiune legală și vrea să ajute orașul de la infracțiuniile orașului și jefuitorii
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Ca să ajut orașul sa fie un loc mai bun și să fac lege în acest oraș minunat
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4-5 luni
9.Experiența în Roleplay: 4-5 luni
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): David
2.Prenumele (Personaj): Paștiu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 17663
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 179 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un băiat dintr-un sat micuț de lângă Văcarești și am strâns bani de mic ca să ajung la academia de poliție și acum că am terminat-o vreau să intru în facțiunea de poliție
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un băiat loial legii și vreau să fac o schimbare în acest oraș
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu sunt foarte pasionat de lege și am invățat toată cartea legii
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: -Sunt loial legii
-Am vechime în acest oraș
- Știu toate legile
- Am degând să fac orașul acesta un loc mult mai bun
- Sunt un om bun și loial acestei facțiuni
1.Numele sau Porecla: Paris
2.ID In-Game: 17663
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5091
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):178+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un băiat din Alba Iulia care se joacă FiveM de 4-5 luni și vreau să intru într-o facțiune legală și vrea să ajute orașul de la infracțiuniile orașului și jefuitorii
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Ca să ajut orașul sa fie un loc mai bun și să fac lege în acest oraș minunat
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4-5 luni
9.Experiența în Roleplay: 4-5 luni
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): David
2.Prenumele (Personaj): Paștiu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 17663
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 179 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un băiat dintr-un sat micuț de lângă Văcarești și am strâns bani de mic ca să ajung la academia de poliție și acum că am terminat-o vreau să intru în facțiunea de poliție
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un băiat loial legii și vreau să fac o schimbare în acest oraș
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu sunt foarte pasionat de lege și am invățat toată cartea legii
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: -Sunt loial legii
-Am vechime în acest oraș
- Știu toate legile
- Am degând să fac orașul acesta un loc mult mai bun
- Sunt un om bun și loial acestei facțiuni