Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Micutsu
2.ID In-Game:11827
3.Vârsta (Minim 15 ani):26
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):11059
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):71 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): M
ă definesc prin ambiție și dorința de a crește atât profesional, cât și personal. Cu o carieră în plină ascensiune în domeniul meu de specialitate, îmi dedic timpul liber pasiunilor artistice și călătoriilor Sunt un individ empatic, deschis la idei noi și mereu în căutarea oportunităților de dezvoltare, imi place să construiesc relații autentice și să împărtășesc experiențe memorabile cu cei dragi
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
Imi place sa fiu o persoana corecta si disciplinata
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):
1 an.
9.Experiența în Roleplay:
1 an.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Confirm si sunt constient de aceste reguli.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Micutsu69
2.Prenumele (Personaj):Micutsu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):11827
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 71 luni
5.Scolarizare (Personaj):
Am urmat o scolarizare diversificată și cuprinzătoare, parcursul meu educațional incluzând atât discipline academice fundamentale, cât și participarea activă în activități extracurriculare, contribuind astfel la dezvoltarea mea integrală.
6.Joburi Anterioare (Personaj):SMURD
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Personalitatea mea reflectă o combinație armonioasă între pragmatism și creativitate. Am o abordare rațională și logică în abordarea problemelor, dar și o latură artistică și imaginativă care se manifestă în diverse aspecte ale vieții tale. Sunt deschis la noi idei și experimente, ceea ce contribuie la o dezvoltare constantă a perspectivei mele.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
Un motiv semnificativ pentru care as putea fi potrivit pentru academia de poliție este angajamentul meu ferm față de valorile etice și față de servirea comunității. Abilitatea mea de a comunica eficient și deschis, împreună cu empatia și respectul pentru diversitate, ma fac un candidat ideal pentru a îmbrățișa responsabilitățile și misiunea unei cariere în aplicarea legii.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:

Am avut experiențe anterioare care sunt relevante pentru munca în domeniul poliției, aceasta poate reprezenta o diferențiere semnificativă. Poate fi vorba de voluntariat, stagii de practică sau alte activități care au dezvoltat abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face față cerințelor în aplicarea legii
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Discplina , empatie , comunicare, gandire pozitiva, optimism.

Member
Acceptat. Te asteptam la sectia din Paleto pentru a sustine testele. Luni - Sambata, orele 16 - 20

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus