- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:ianis andrei
2.ID In-Game:7731
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50810
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt ianis ,am 15 ani sunt la liceu in cls a 9-a sunt inalt , am 187cm imi place sa ma joc fivem . Fac fotbal de performanță si joc de 9 ani ,si FiveM ma joc de 4 ani .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am mulți prieteni în departamentul de poliție iar imi place ideea aceasta de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):kenzo
2.Prenumele (Personaj):rotopercutorul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7731
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31 de luni
5.Scolarizare (Personaj):10/10
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt kenzo rotopercutorul ,am facut academia de poliție am 27 de ani , tata isi dorea sa intru în poliția română si vreau sa îi îndeplinesc visul si sa il fac mandru
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am facut academia de poliție și sunt foarte competent
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nici una eu cred ca suntem toti la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt agil,gândesc repede,înțelegător,ascultător,cu capul pe umeri
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:ianis andrei
2.ID In-Game:7731
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50810
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt ianis ,am 15 ani sunt la liceu in cls a 9-a sunt inalt , am 187cm imi place sa ma joc fivem . Fac fotbal de performanță si joc de 9 ani ,si FiveM ma joc de 4 ani .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am mulți prieteni în departamentul de poliție iar imi place ideea aceasta de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):kenzo
2.Prenumele (Personaj):rotopercutorul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7731
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31 de luni
5.Scolarizare (Personaj):10/10
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt kenzo rotopercutorul ,am facut academia de poliție am 27 de ani , tata isi dorea sa intru în poliția română si vreau sa îi îndeplinesc visul si sa il fac mandru
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am facut academia de poliție și sunt foarte competent
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nici una eu cred ca suntem toti la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt agil,gândesc repede,înțelegător,ascultător,cu capul pe umeri