Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Roz
2.ID In-Game:3112
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50703
5.Orele Jucate pe Server: inainte de wipe 400h
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, ma numesc Valeriu, dar mi se spune Roz, detin varsta de 16ani, ma pasioneaza factiuniile guvernamentale, am experienta necesara din alte orase, sper ca odata ce ma alatur am dreptul de a da anumite idei de actiuni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: experienta, nostalgia si
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Gaganu Rozanu'
2.Prenumele (Personaj):Rozanu'
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3112
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3ani
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie din mun. paleto
6.Joburi Anterioare (Personaj)Pescar avansat
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut, mi se spune Roz si de mic imi doresc sa devin politist, detin respectul fata de gradele superioare, respect cuvantul superiorilor si pot sa ma adaptez usor unui mediu si unui grup.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Nu ma consider cu mult peste ceilalți candidați, dar consider ca activitate de care dau dovadă, cat și implicarea mea la locul de muncă sunt caracteristici ce fac o candidați destul de bun. . Faptul ca am terminat academia cu o medie destul de maricica este inca un atuu, iar acum sunt in cautare de loc de munca. De mic am fost educat ca toti suntem egali, toti avem drepturi, ca nu sunt superior fata de celilalti, invataturi ce m-au facut ce sunt astazi, un om matur, cu capul pe umeri.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Suntem egali in orice fel de mod
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: coordonare, dornic de munca, apt fizic cat si psihic, experienta necesara cat sa imi tin uniforma pe mine.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus