Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: razvi
2.ID In-Game: 2619
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50811
5.Orele Jucate pe Server:3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana amuzanta, careia ii place umorul, dar cand e sa fiu serios, ma pot concentra. Imi place sa comunic si sa vorbesc, sa stau pe pc si pasiunea mea e sa iau repuri de pe pandabuy si sa le vand pe olx la pret triplu.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: fara sa o dau in altele, o zic pe fata.Salariul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani lejer
9.Experiența în Roleplay:fac roleplay perfect
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Gaozescu
2.Prenumele (Personaj):Angus
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2619
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 4 luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie din straulesti
6.Joburi Anterioare (Personaj):politist, smurd, mecanic, peste
7.Job Curent (Personaj): somer clasificat
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un barbat de origine jamaicana Africa, am fost nevoit sa ma mut in accest oras din cauza conditiilor unde traiam. Am auzit ca aici se dau bani frumosi, iar eu sunt dispus sa muncesc pentru ei ca sa mi pot hranii cei 2 copii si sotia mea. Problema mea e ca am fost tot timpul de partea justitiei de cand un hot ne a jefuit casa si nu am mai ramas cu nimic la varsta de 13 ani. M am jurat ca voi lupta pentru justitie si nu ma voi alatura de partea raului
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: dupa cum spuneam lupt pentru justitie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:abilitatea de a vorbii fara rusine.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane: comunicativitaea, umorul, seriozitatea, perseverenta si ambitia

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus