Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Cosmin
2.ID In-Game:2413
3.Vârsta (Minim 15 ani):am 14 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50903
5.Orele Jucate pe Server:3 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Cosmin am varsta de 14 ani si imi place sa ma joc fivem pentru ca aici mi am gasit prieteni. Sunt un baiat prietenos,serios,punctual. Sportul meu preferat este fotbalul. Pasiunile mele sunt Bicicletele.masinile si calculatoarele. Imi place sa ma plimb cu bicicleta in timpul liber cu prietenii mei si sa fac dropuri pe unde apuc si sa fac wheelie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea care m-a facut sa aplic in departamentul de polite este ambitia mea pentru a ma face politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay:8-9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm ca inteleg tot ce mi se spune de la functiile superioare iar nerespectarea regulilor si oridinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminare din factiune!

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Cosmin
2.Prenumele (Personaj):Constantin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2413
4.Vechimea în Oraș (Personaj):100 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academie de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Fermier
7.Job Curent (Personaj):Fara loc de munca
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut Ma numesc Cosmin , sunt un baiat bun si muncitor cu intentii bune. De curand m-am remutat in oras si vreau sa imi fac un nou inceput si sa devin Politist. Doresc sa devin politist pentru ca tata era politist cand eram mic si imi povestea cum salva vieti si prindea criminali. Mama a murit intru-un accident de masina la varsta de 40 de ani. Am fost orfan de mama, tata m-a sustinut si m-a invatat tot ce stiu. Daca mai erau in viata erau foarte mandrii de mine.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Motivul pentru care cred ca sunt potrivit pentru politie este sa salvez lumea de inftactori si sa sanctionez soferii care incalca regulile de circulatie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Ma consider destul de pregatit.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițe
iei Romane?:Comunicare,ambitie,curaj,trasul cu arma,corectitudine,seriozitate,comunicare cu colegi.

11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus