- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Stef
2.ID In-Game:1961
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server:1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Stefan si sunt din judetul Vaslui .
Mie imi place foarte mult politica si de asta as vrea sa fiu politist pe acest server minunat numit HAOS
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place foarte mult politica si as vrea
ca acest oras sa nu mai fie cum a fost inainte de wipe
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:8-9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm ca inteleg tot ce mi se spune de la gradele mele superioare iar nerespectarea regulilor si oridinelor superioare poate dule la sanctiuni sau eliminare din factiune!
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Stefan
2.Prenumele (Personaj):Laca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1961
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti
6.Joburi Anterioare (Personaj):Fermier
7.Job Curent (Personaj):Fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Stefan si de mic am vrut sa fiu politist dar din pacate parinti mei nu si-au permis si m-au trimis pe camp la tractor si acum recent am strans niste bani si am absolvit academia de politie din Bucuresti
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivul care ma atras sa fiu Politist este ca vreau sa protejez aceasta tara de oamenii rai
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt atent,conduc foarte bine si am rabdare
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:cooperativitate,Intelepciune,ambitie,ascult ce zic gradele mari ,cuminte
1.Numele sau Porecla:Stef
2.ID In-Game:1961
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server:1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Stefan si sunt din judetul Vaslui .
Mie imi place foarte mult politica si de asta as vrea sa fiu politist pe acest server minunat numit HAOS
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place foarte mult politica si as vrea
ca acest oras sa nu mai fie cum a fost inainte de wipe
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:8-9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm ca inteleg tot ce mi se spune de la gradele mele superioare iar nerespectarea regulilor si oridinelor superioare poate dule la sanctiuni sau eliminare din factiune!
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Stefan
2.Prenumele (Personaj):Laca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1961
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti
6.Joburi Anterioare (Personaj):Fermier
7.Job Curent (Personaj):Fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Stefan si de mic am vrut sa fiu politist dar din pacate parinti mei nu si-au permis si m-au trimis pe camp la tractor si acum recent am strans niste bani si am absolvit academia de politie din Bucuresti
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivul care ma atras sa fiu Politist este ca vreau sa protejez aceasta tara de oamenii rai
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt atent,conduc foarte bine si am rabdare
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:cooperativitate,Intelepciune,ambitie,ascult ce zic gradele mari ,cuminte