Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Stef
2.ID In-Game:1961
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server:1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Stefan si sunt din judetul Vaslui .
Mie imi place foarte mult politica si de asta as vrea sa fiu politist pe acest server minunat numit HAOS
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place foarte mult politica si as vrea
ca acest oras sa nu mai fie cum a fost inainte de wipe
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:8-9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm ca inteleg tot ce mi se spune de la gradele mele superioare iar nerespectarea regulilor si oridinelor superioare poate dule la sanctiuni sau eliminare din factiune!

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Stefan
2.Prenumele (Personaj):Laca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1961
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti
6.Joburi Anterioare (Personaj):Fermier
7.Job Curent (Personaj):Fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Stefan si de mic am vrut sa fiu politist dar din pacate parinti mei nu si-au permis si m-au trimis pe camp la tractor si acum recent am strans niste bani si am absolvit academia de politie din Bucuresti
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivul care ma atras sa fiu Politist este ca vreau sa protejez aceasta tara de oamenii rai
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt atent,conduc foarte bine si am rabdare
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:cooperativitate,Intelepciune,ambitie,ascult ce zic gradele mari ,cuminte

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus