Secțiune navigare

Aplicație Poliție - ID: 1221

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Nicolas / TixTer
2.ID In-Game: 1221
3.Vârsta (Minim 15 ani): Aproape 17 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50612.
5.Orele Jucate pe Server: 2 ore.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana FOARTE FOARTE FOARTE ambitioasa, sunt incapatanat, adica daca cred ca o neindreptatire mi-a fost facuta, poti fi sigur ca nu o sa tac din gura. Sunt independent, pot lucra foarte bine si singur, dar si cooperez usor deci nu va fi o problema munca in echipa. Cam atat pot spune, consider ca descrierile personale trebuie facute de alte persoane, niciodata nu te poti descrie tu singur.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Ma joc de aproximativ 4 ani.
9.Experiența în Roleplay: De cand ma joc FiveM niciodata nu am fost sanctionat pentru fail rp sau ceva de genul, in privinta, consider ca am experienta in Roleplay si ma descurc.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da, bineînțeles.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): TixTer
2.Prenumele (Personaj): Nicolas
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1221
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 luni.
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie "Alexandru Ioan Cuza".
6.Joburi Anterioare (Personaj): Jurist.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Un barbat ambitios, argumentativ, dar inteligent. Trecut prin viata, avand anturaje bune si rele, iar acum isi cauta rostul in viata.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Ma pot adapta repede la orice problema, asta insemnand ca pot ajuta orice om in orice forma, necontand cat de grea este problema.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Prind repede lucruri.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Inteligenta, calitalite fizice, adaptabilitatea, loialitatea si perseverenta.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus