- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau poreclaStefann
2.ID In-Game: 1086
3.Varsta
(Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP(IRL): 50811
5.Orele jucate peserver: 400 pe cel vechi
6.Descriere Personală
(Minim 50 Cuvinte):Sunt stefan am 15 ani si imi place sa ma joc fivem si sa ma joc fotbal sunt prietenos si intelegator
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sunt pasionat de politie
8.Experiență în FiveM
(Perioada de timp):1 an jumate
9 Experiența înRoleplay: 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine(Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele
(Personaj): Rozeta
2.Prenumele
(Personaj): Stefan
3.Codul Numeric Personal
(CNP- Personaj): 1086
4.Vechimea în Oraș(Personaj):1 an
5.Scolarizare(Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare(Personaj): taxi
7.Job Curent(Personaj):somer
8.Descriere Personală
(Personaj)
(Minim 50 Cuvinte):Buna ziua! Ma numesc Rozeta Stefan, am 30 de ani si doresc sa fac parte din departamentul Politie Romane. Sunt o persoana priceputa si ambitioasa.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am o vechime in orasul vechi de 400 de luni si sunt o persoana priceputa
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt linistit stiu sa ma coordonez foarte bine si am rabdare
.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: conduc bine, ma coordonez bine, sunt rabdator, intelegator si priceput
1.Numele sau poreclaStefann
2.ID In-Game: 1086
3.Varsta
(Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP(IRL): 50811
5.Orele jucate peserver: 400 pe cel vechi
6.Descriere Personală
(Minim 50 Cuvinte):Sunt stefan am 15 ani si imi place sa ma joc fivem si sa ma joc fotbal sunt prietenos si intelegator
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sunt pasionat de politie
8.Experiență în FiveM
(Perioada de timp):1 an jumate
9 Experiența înRoleplay: 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine(Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele
(Personaj): Rozeta
2.Prenumele
(Personaj): Stefan
3.Codul Numeric Personal
(CNP- Personaj): 1086
4.Vechimea în Oraș(Personaj):1 an
5.Scolarizare(Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare(Personaj): taxi
7.Job Curent(Personaj):somer
8.Descriere Personală
(Personaj)
(Minim 50 Cuvinte):Buna ziua! Ma numesc Rozeta Stefan, am 30 de ani si doresc sa fac parte din departamentul Politie Romane. Sunt o persoana priceputa si ambitioasa.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am o vechime in orasul vechi de 400 de luni si sunt o persoana priceputa
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt linistit stiu sa ma coordonez foarte bine si am rabdare
.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: conduc bine, ma coordonez bine, sunt rabdator, intelegator si priceput