- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Edi
2.ID In-Game:2970
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50712
5.Orele Jucate pe Server:10
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Hai noroc! sunt edi si am varsta de 16 ani si sunt pasionat de percutie locuiesc in iasi si sunt la liceu in clasaa9a pe langa percutie imi place sa ma joc pe pc diferite jocuri pre cum fifa,cs,tf2 si gta cam atat despre mine. 7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa fac o cariera si sa prind infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3-4 ani de cand ma joc fivem
9.Experiența în Roleplay:am 1500 de ore pe fivem
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a!
Informații IC:
1.Numele (Personaj):SanchezEdward
2.Prenumele (Personaj):Edward
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2970
4.Vechimea în Oraș (Personaj):M-am mutat recent
5.Scolarizare (Personaj):liceu militar,diploma de bac
6.Joburi Anterioare (Personaj):samsar
7.Job Curent (Personaj):barbugist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Edward am varsta de 20 ani si sunt un om foarte destept am diferite job-uri eu am plecat din trun sat numit manta eram foarte amarat tatal meu era un betiv si mama prin nustiu ce tari am plecat de foame la 16 ani si am ajuns in spania si am inceput sa lucrez din greu la 18 ani am inceput sa fac afaceri cu masini si eram samsar dupa am ajuns sa fac cat de cat banii ca barbugist dar nu eram multumit dar de cand am ajuns in paleto m-a venit mintea la cap si am zis sa ajung cineva.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:eu cred ca am un loc in politie findca am o conditie fizica si mentala buna.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?utere in brate ,puternic mental ,conditie fizica excelenta , puternic intelectual ,iscusit
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Edi
2.ID In-Game:2970
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50712
5.Orele Jucate pe Server:10
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Hai noroc! sunt edi si am varsta de 16 ani si sunt pasionat de percutie locuiesc in iasi si sunt la liceu in clasaa9a pe langa percutie imi place sa ma joc pe pc diferite jocuri pre cum fifa,cs,tf2 si gta cam atat despre mine. 7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa fac o cariera si sa prind infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3-4 ani de cand ma joc fivem
9.Experiența în Roleplay:am 1500 de ore pe fivem
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a!
Informații IC:
1.Numele (Personaj):SanchezEdward
2.Prenumele (Personaj):Edward
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2970
4.Vechimea în Oraș (Personaj):M-am mutat recent
5.Scolarizare (Personaj):liceu militar,diploma de bac
6.Joburi Anterioare (Personaj):samsar
7.Job Curent (Personaj):barbugist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Edward am varsta de 20 ani si sunt un om foarte destept am diferite job-uri eu am plecat din trun sat numit manta eram foarte amarat tatal meu era un betiv si mama prin nustiu ce tari am plecat de foame la 16 ani si am ajuns in spania si am inceput sa lucrez din greu la 18 ani am inceput sa fac afaceri cu masini si eram samsar dupa am ajuns sa fac cat de cat banii ca barbugist dar nu eram multumit dar de cand am ajuns in paleto m-a venit mintea la cap si am zis sa ajung cineva.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:eu cred ca am un loc in politie findca am o conditie fizica si mentala buna.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?utere in brate ,puternic mental ,conditie fizica excelenta , puternic intelectual ,iscusit