- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Ghioc
2.ID In-Game: 4118
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50803
5.Orele Jucate pe Server: 2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o fire sociabila, glumeata si responsabila. Consider ca pot fii persoana la care poti apela cu toata increderea, sa te ajut si totodata o sa fac o din placere si o sa fac tot ce imi sta in putinta sa rezolv asta. Sunt genul de persoana care imi place sa aflu lucruri noi si mereu accept sfaturile cat si criticile celor care sunt mai superiori decat mine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place actiunea, imi place sa respect legea si sunt foarte activ.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 6 ani
9.Experiența în Roleplay: 6 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Pedro
2.Prenumele (Personaj): Ianis
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4118
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceu Militar Breaza + Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Nimic
7.Job Curent (Personaj): Pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna Ziua! Ma numesc Pedro Ianis si doresc sa ma alatur Departamentului de Politie Haos pentru a face orasul un loc mai bun. Am 18 ani, fost elev la liceu militar si prezent la Academia de Politie. Sunt sociabil, glumet si foarte responsabil. Nu ma consider un om serios, din contra chiar imi place sa glumesc cu lumea.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt responsabil, vorbesc cursiv, conduc foarte bine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am o experienta foarte mare in spate.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Rabdator, responabil, sociabil, matur, ambitios
1.Numele sau Porecla: Ghioc
2.ID In-Game: 4118
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50803
5.Orele Jucate pe Server: 2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o fire sociabila, glumeata si responsabila. Consider ca pot fii persoana la care poti apela cu toata increderea, sa te ajut si totodata o sa fac o din placere si o sa fac tot ce imi sta in putinta sa rezolv asta. Sunt genul de persoana care imi place sa aflu lucruri noi si mereu accept sfaturile cat si criticile celor care sunt mai superiori decat mine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place actiunea, imi place sa respect legea si sunt foarte activ.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 6 ani
9.Experiența în Roleplay: 6 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Pedro
2.Prenumele (Personaj): Ianis
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4118
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceu Militar Breaza + Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Nimic
7.Job Curent (Personaj): Pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna Ziua! Ma numesc Pedro Ianis si doresc sa ma alatur Departamentului de Politie Haos pentru a face orasul un loc mai bun. Am 18 ani, fost elev la liceu militar si prezent la Academia de Politie. Sunt sociabil, glumet si foarte responsabil. Nu ma consider un om serios, din contra chiar imi place sa glumesc cu lumea.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt responsabil, vorbesc cursiv, conduc foarte bine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am o experienta foarte mare in spate.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Rabdator, responabil, sociabil, matur, ambitios