Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Mario Crisan
2.ID In-Game:346
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):nam da dau poza in privat cu o dovada ca stau in germania
5.Orele Jucate pe Server:3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut sunt mario stau in germania am 17 si imi place sa joc fotbal si sa merg la sala sa fac muschiul ala mare si vreau sa intru acia in politie pe orasul meu preferat haos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa fac legea in oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam 500 de ore cam asa
9.Experiența în Roleplay:cu roleplay ma descurc nam ce sa zic sau sa adaug
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):petrica
2.Prenumele (Personaj):talent
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):346
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3
5.Scolarizare (Personaj): nush ce sa raspund daca va referiti la scoala scoala haos nr 1
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier si fermier
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut sunt petrica si vin din orasul haos sunt somer si vreau sa devin politis sa fac legea mai pe scurt o sa fiu corect si respectos sa nu mai zic ca o sa fiu un politist de nota 10 ca fac sala aleg ca un rege deci nu e problema de razboi
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt respectos si muncitor
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nush ajut si eu pe toata lumea cu ce pot
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: tras condus respect cat de mult muncesc si sportivitate.

Member
Bună ziua țin să vă informez că cvul dvs a fost respins,

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus