New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Alexz (zis si Italianu)
2.ID In-Game: 5873
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 dar sunt destul de matur
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50902
5.Orele Jucate pe Server: 20 (am luat ck)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Alex sunt un baiat care isi doreste sa intre in politie, imi place sa ma joc FiveM si Fortnite, am fost in politie inainte de ck dar mi am dat demisia pentru ca voiam sa incerc ceva nou dar tot politia imi place cel mai mult, sunt un baiat calm si destul de intelegator
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru a face roleplay calitativ
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1700+
9.Experiența în Roleplay: 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Popescu
2.Prenumele (Personaj):Alex
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5873
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 luna
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Somer
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ma cheama Alex am varsta de 23 de ani si as dori sa devin politist pentru ca bunicul meu a fost si el un politist,un politist foarte bun! Prindea multi infractori si la un momendat am zis "cand o sa ma fac mare o sa devin politist" si asta a fost visul meu de mic, ca voi fi Politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deja am fost si stiu ce trebuie sa fac + sunt responsabil si intelegator
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma s diferentia cu nimic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Conduc bine, Ascult de toate gradele mai mari, Am respect fata de toti, sunt cinstit si imi place sa lucrez foarte mult
1.Numele sau Porecla: Alexz (zis si Italianu)
2.ID In-Game: 5873
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 dar sunt destul de matur
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50902
5.Orele Jucate pe Server: 20 (am luat ck)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Alex sunt un baiat care isi doreste sa intre in politie, imi place sa ma joc FiveM si Fortnite, am fost in politie inainte de ck dar mi am dat demisia pentru ca voiam sa incerc ceva nou dar tot politia imi place cel mai mult, sunt un baiat calm si destul de intelegator
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru a face roleplay calitativ
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1700+
9.Experiența în Roleplay: 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Popescu
2.Prenumele (Personaj):Alex
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5873
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 luna
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Somer
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ma cheama Alex am varsta de 23 de ani si as dori sa devin politist pentru ca bunicul meu a fost si el un politist,un politist foarte bun! Prindea multi infractori si la un momendat am zis "cand o sa ma fac mare o sa devin politist" si asta a fost visul meu de mic, ca voi fi Politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deja am fost si stiu ce trebuie sa fac + sunt responsabil si intelegator
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma s diferentia cu nimic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Conduc bine, Ascult de toate gradele mai mari, Am respect fata de toti, sunt cinstit si imi place sa lucrez foarte mult