Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Astro
2.ID In-Game:
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 20035 *sunt din R.Moldova*
5.Orele Jucate pe Server: 1500 *wipe
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut , ma numesc Astro , am varsta de 15 ani , si sunt din Republica Moldova , imi place sa ma creez diverse lucruri , dar mai important , sa ma joc Fivem. Stiu , sa lucrez impreuna , iar o pasiune de amea, e de a face roleplay.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place sa fac roleplay de politist , iar politia , e o pasiune , pentru mine.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: Am o experienta, placută , daca as fii sa îmi dau o notă :-9.50. ma-ș aprecia.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sigur ,inteleg!

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Astro
2.Prenumele (Personaj): Vancica
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): -
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 An
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Teoretic , Dimitre Bolintineanu/ Universitatea de stat Los Haos

6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Astro Vancica, absolvent al Liceului Teoretic Dimitre Bolintineanu și al Universității de Stat din Los Haos, doreste sa fie un viitor politist. Cu o pasiune puternică pentru servirea comunității, el combină cunoștințele sale , pentru a scapa orasele de infractorii , si a creea liniste oamenillor.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Ca să scap orasul Paleto , si Los Haos , de infractorii , si cetatenii , sa aiba liniste!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus