Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Iulian
2.ID In-Game:995
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50806
5.Orele Jucate pe Server:20
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Iulian am varsta de 15 ani si imi place sa ma joc pe pc si sa ies cu prieteni pe fara,sunt un baiat calm intelegator cat si ascultator.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place foarte mult sa fac roleplay de politist mai ales in orasul Paleto cu niste colegi excelenti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3-4 ani
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Inteleg

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Bratu
2.Prenumele (Personaj):Iulian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):995
4.Vechimea în Oraș (Personaj):20 luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala 12 LOS HAOS
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut eu sunt Iulian am varsta de 22 ani si locuiesc in paleto la motel,eu cu fratele meu ne-am mutat recent si am strans bani de o masina destul de buna.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am absolvit academia de politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma simt diferit fata de alti.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Stiu sa trag cu o arma,sa conduc,sa negociez si sa salvez lumea din cele mai rele situati

Member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Iulian
2.ID In-Game:995
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50806
5.Orele Jucate pe Server:20
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Iulian am varsta de 15 ani si imi place sa ma joc pe pc si sa ies cu prieteni pe fara,sunt un baiat calm intelegator cat si ascultator.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place foarte mult sa fac roleplay de politist mai ales in orasul Paleto cu niste colegi excelenti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3-4 ani
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Inteleg

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Bratu
2.Prenumele (Personaj):Iulian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):995
4.Vechimea în Oraș (Personaj):20 luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala 12 LOS HAOS
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut eu sunt Iulian am varsta de 22 ani si locuiesc in paleto la motel,eu cu fratele meu ne-am mutat recent si am strans bani de o masina destul de buna.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am absolvit academia de politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma simt diferit fata de alti.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Stiu sa trag cu o arma,sa conduc,sa negociez si sa salvez lumea din cele mai rele situati
Respins, aplicatie slaba.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus