New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1
.Numele sau Porecla:Vali
2.ID In-Game:
3.Vârsta
(Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP(IRL):50708
5.Orele Jucate pe Server: 5 dar fac mai multe
6.Descriere Personală(Minim 50 Cuvinte):Buna seara! Mă numesc Vali Nicu am 16 ani, sunt din București și îmi ace să mă joc fivem alaturi de prieteni.
Sunt o fire sociabila și plină de umor, vreau să mă alatur acestei comunități pentru experiența noua și pentru dezvoltarea rp-ului
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa aduc o schimbare statutului de Polițist
8.Experiență în FiveM
(Perioada de timp): 4 ani
9
.Experiența în Roleplay
:Hard,Advence aprox 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine
(Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
a, sa trăiți!
Informații IC:
1.Numele
(Personaj):Tătaru
2.Prenumele(Personaj):Vali
3.Codul Numeric Personal
(CNP- Personaj):
4.Vechimea în Oraș(Personaj): 5 ani
5.Scolarizare(Personaj):Academia de politie, Liceul L.T.H.H
6.Joburi Anterioare(Personaj):Bodyguard
7.Job Curent(Personaj): liber profesionist
8.Descriere Personală(Personaj)
(Minim 50 Cuvinte):Buna seara! Mă numesc Vali Tătaru, am 27 de ani,de mic copil îmi doresc să mă alatur departamentului de poliție pentru a duce tradiția familiei mele mai departe.Am terminat Academia de politia Alexandru Ioan Cuza care a durat 4 ani pentru a o termina.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Profesionalitatea și Maturitatea de care dau dovadă
10.Diferențiere față de Alți Candidați
isciplina si ambiția
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Matur, Profesionist, Capabil, Ascultător, pot gândi limpede în situații de urgență
Informații OOC:
1
.Numele sau Porecla:Vali
2.ID In-Game:
3.Vârsta
(Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP(IRL):50708
5.Orele Jucate pe Server: 5 dar fac mai multe
6.Descriere Personală(Minim 50 Cuvinte):Buna seara! Mă numesc Vali Nicu am 16 ani, sunt din București și îmi ace să mă joc fivem alaturi de prieteni.
Sunt o fire sociabila și plină de umor, vreau să mă alatur acestei comunități pentru experiența noua și pentru dezvoltarea rp-ului
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa aduc o schimbare statutului de Polițist
8.Experiență în FiveM
(Perioada de timp): 4 ani
9
.Experiența în Roleplay
:Hard,Advence aprox 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine
(Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
Informații IC:
1.Numele
(Personaj):Tătaru
2.Prenumele(Personaj):Vali
3.Codul Numeric Personal
(CNP- Personaj):
4.Vechimea în Oraș(Personaj): 5 ani
5.Scolarizare(Personaj):Academia de politie, Liceul L.T.H.H
6.Joburi Anterioare(Personaj):Bodyguard
7.Job Curent(Personaj): liber profesionist
8.Descriere Personală(Personaj)
(Minim 50 Cuvinte):Buna seara! Mă numesc Vali Tătaru, am 27 de ani,de mic copil îmi doresc să mă alatur departamentului de poliție pentru a duce tradiția familiei mele mai departe.Am terminat Academia de politia Alexandru Ioan Cuza care a durat 4 ani pentru a o termina.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Profesionalitatea și Maturitatea de care dau dovadă
10.Diferențiere față de Alți Candidați
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Matur, Profesionist, Capabil, Ascultător, pot gândi limpede în situații de urgență