Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Odo

New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Odo
2.ID In-Game: 5340
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):60712
5.Orele Jucate pe Server: 7
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Imi place baschetul si jocurile video,am note foarte mari la scoala si sunt serios in cea ce fac si niciodata nu renunt atunci cand imi propun sa fac ceva.Sunt un om serios,harnic si prietenos si imi place sa colaborez cu alti oameni cea ce pot face aici.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Deoarece vreau sa apar orasul de infractori si sa cooperez cu alti oameni.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani+pe serverul asta aveam id 37
9.Experiența în Roleplay: Stiu foarte bine sa fac roleplay si am fost in politie pe vremea lui acasa.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):CONFIRM ACEST LUCRU!

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Copzariu
2.Prenumele (Personaj):Gigel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5340
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Am 24 de ani deci sunt desstul de vechi.
5.Scolarizare (Personaj): Am studiat la facultatea de sport si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Livrator si gunoier
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un om cu foarte multa constiinta si pun foarte mult accent in cea ce fac si tot timpul cand o fac, o fac cu cea mai pasiune fara sa renunt indiferent de moment.Imi place sa ma joc fotbal,am avut rezultate in tinerete,iar acum visul meu este sa devin cel mai cunoscut politist al orasului,astfel sa scapam de criminali.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece am facut sport toata viata si consider ca am un potential foarte mare sa ajung cineva.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt o persoana care stie sa coopereze si sa isi ajute colegii indiferent de situatie si faptul ca am curaj.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: stiu sa trag,sa cooperez,sunt atent la tot ce se intampla in jur,imi creez diferite tactici pentru a opri infractorii,si sa ascult de gradele superioare.

Member
Acceptat! Te asteptam la sectie intre orele 16-20 pentru a sustine testele.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus