- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Rusu
2.ID In-Game:915
3.Vârsta (Minim 15 ani):16 intro luna
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):320
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):îmi doresc să intru în departamentul de politie de ceva timp și acum am luat decizia,
Salut, ma numesc Alex Rus și mise zice Rusu doresc sa fac parte din departamentul de politie casa ajut Orasu.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Activitatea în sine
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):mă joc din vara anului trecut
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da constientizez
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):Rusu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):915
4.Vechimea în Oraș (Personaj):aproape un an
5.Scolarizare (Personaj):Am absolvit facultatea de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Tot în politie
7.Job Curent (Personaj):încă nam
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna ziua, sunt locuitor al orașului Haos de aproape un an de zile, la viață mea am testat mai multe joburi cum ar fi Pd smurd mecanici dar politia romana ma făcut să iubesc orașul pe bune cu amintiri așa că doresc sa lucrez iara la politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am mai fost și știu cam cum e treaba
10.Diferențiere față de Alți Candidați:seriozitate
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1 seriozitate 2 timp 3 corpotamentul frumos 4 ascultare de grad superior 5 vechimea în oraș și în departamentul politiei
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Rusu
2.ID In-Game:915
3.Vârsta (Minim 15 ani):16 intro luna
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):320
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):îmi doresc să intru în departamentul de politie de ceva timp și acum am luat decizia,
Salut, ma numesc Alex Rus și mise zice Rusu doresc sa fac parte din departamentul de politie casa ajut Orasu.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Activitatea în sine
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):mă joc din vara anului trecut
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da constientizez
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):Rusu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):915
4.Vechimea în Oraș (Personaj):aproape un an
5.Scolarizare (Personaj):Am absolvit facultatea de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Tot în politie
7.Job Curent (Personaj):încă nam
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna ziua, sunt locuitor al orașului Haos de aproape un an de zile, la viață mea am testat mai multe joburi cum ar fi Pd smurd mecanici dar politia romana ma făcut să iubesc orașul pe bune cu amintiri așa că doresc sa lucrez iara la politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am mai fost și știu cam cum e treaba
10.Diferențiere față de Alți Candidați:seriozitate
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1 seriozitate 2 timp 3 corpotamentul frumos 4 ascultare de grad superior 5 vechimea în oraș și în departamentul politiei