Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Valentin
2.ID In-Game:305
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 aproape 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50811
5.Orele Jucate pe Server:41
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un simplu om caruia ii place sa se joace alaturi de alti
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am mai fost in politia romana si dorec sa intru din noi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2-3 ani
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):inteleg

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Valentin
2.Prenumele (Personaj):Mondialu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):305
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an si ceva
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd, mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un cetatean al orasului Paleto care doreste sa intre in echipa Politiei Romane deoarece am mai fost si imi place mult
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am mai fost in politie si am fost apreciat de toti
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu vorbesc aiurea si ascult mereu de superiori
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Atent, respectuos, ascultator, experienta in PD si multe altele

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus