Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Giani
2.ID In-Game:11536
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Giani am 15 ani sunt pasionat de fivem si calculatoare in general , ma joc fivem din 2020 de cand mi-am luat pcul , am peste 1000 de ore jucate pe fivem si zic ca am destula experienta pentru serverul acesta.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa ma alatur departamentului de politie deoarece de cand eram mic eram pasionat de politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5 ani
9.Experiența în Roleplay: destul de multa
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare) da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Giani
2.Prenumele (Personaj):Zaza
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):nu stiu cum sa vad
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 luni
5.Scolarizare (Personaj):bac , facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):livrator (part time)
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Giani zaza era un copil mic cand parinti lui au fost capturati de un grup interlop numit "the jokers" de atunci el cauta revansa si justita pentru parinti lui. la varsta de 18 ani s-a mutat in orasul HAOS iar dupa ani de scoali si facultati are tot ce ii trebuie sa faca dreptate in acest oras.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt un sportiv excelent sunt calm ca si persoana , am multa rabdare si nu sunt corupt
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu am nici o diferenta
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: sanatatea mentala, fizicul,rabdarea, sinceritatea si calmitatea

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Acceptat! Contacteaza un tester pentru a sustine testul. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus