Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Bogdan Spaidar
2.ID In-Game: 7497
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50803
5.Orele Jucate pe Server: 3.4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt Bogdan Spaidar, am 15 ani si sunt un baiat caruia ii place FiveM si care vrea sa gaseasca o comunitate noua in care sa se incadreze. Am mai fost in multe comunitati de FiveM si cred ca asta imi va fi favorita.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sa lupt crima si sa curat strazile de oameni fara onoare.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproximativ 1 an de experienta, am 400+ ore
9.Experiența în Roleplay: Am facut foarte multe tipuri de RP si stiu cum sa fac Roleplay, am fost lider de gang, de mafie, am fost mafiot, politist, am facut cam orice tip de Roleplay la care va puteti gandi.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm ca inteleg faptul ca nerespectarea regulilor si ordinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminare.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Spaidar
2.Prenumele (Personaj): Bogdan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 7497
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie, Scoala de Sofer, Clasele 0-12.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Fermier, Gunoier, Pescar.
7.Job Curent (Personaj): Fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Bogdan Spaidar, am 25 de ani si vreau sa fiu Politist. De mic eram inspirat de tatal meu sa fiu politist, el era un Agent Sef. EL a fost luat din mainile mele cand aveam doar 7 ani, de niste mafioti care l-au jefuit si omorat fara mila. De atunci am jurat ca o sa fiu un politist si o sa opresc mafiotii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Cred ca sunt potrivit pentru politie deoarece stiu sa impusc bine, am abilitatea de a de-escala situatii si stiu cum sa vorbesc inainte sa actionez.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt diferit de alti candidati prin abilitatea mea de condus, impuscatul meu si atitudinea mea.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. Impuscatul 2. Atitudinea 3. Condusul 4. Vorbele 5. Comunicarea cu colegii mei.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus