New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: shadow
2.ID In-Game: 7205
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50909
5.Orele Jucate pe Server: 1 minut
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): imi place foarte mult sa ma joc fivem ,stiu regulamentul de la sv bine ,am fost in staff deoarece imi place sa ajut oamenii iar acum vreau sa incerc si o factiune legala care se ocupa cu prinderea infractorilor
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sunt foarte pasionat de tot ce tine de politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam 600-700 de ore
9.Experiența în Roleplay: foarte multa
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): inteleg si confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): camataru
2.Prenumele (Personaj): shadow
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 7205
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 minut
5.Scolarizare (Personaj): 10/10
6.Joburi Anterioare (Personaj): politie,diicot,smurd,mechanici,soa,ballas si nu mai stiu
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): :salutare ma numesc shadow si la varsta de 8 ani interlopi mi-au luat parinti si eu acum as dori sa ii arestez si sa imi recuperez parinti si sa intru in echipa voastra de politie săaprindem infractori
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am mai fost in politie de multe ori, plus ca am fost si in diicot de multe ori
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt mult mai ascultator si nu iau politia si civilii la misto
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: sunt ascultator,rabdator,am incredere,am un comportament civilizat,si am un limbaj adecvat
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: shadow
2.ID In-Game: 7205
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50909
5.Orele Jucate pe Server: 1 minut
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): imi place foarte mult sa ma joc fivem ,stiu regulamentul de la sv bine ,am fost in staff deoarece imi place sa ajut oamenii iar acum vreau sa incerc si o factiune legala care se ocupa cu prinderea infractorilor
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sunt foarte pasionat de tot ce tine de politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam 600-700 de ore
9.Experiența în Roleplay: foarte multa
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): inteleg si confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): camataru
2.Prenumele (Personaj): shadow
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 7205
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 minut
5.Scolarizare (Personaj): 10/10
6.Joburi Anterioare (Personaj): politie,diicot,smurd,mechanici,soa,ballas si nu mai stiu
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): :salutare ma numesc shadow si la varsta de 8 ani interlopi mi-au luat parinti si eu acum as dori sa ii arestez si sa imi recuperez parinti si sa intru in echipa voastra de politie săaprindem infractori
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am mai fost in politie de multe ori, plus ca am fost si in diicot de multe ori
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt mult mai ascultator si nu iau politia si civilii la misto
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: sunt ascultator,rabdator,am incredere,am un comportament civilizat,si am un limbaj adecvat