New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Tudor Robert
2.ID In-Game: 7121
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50802
5.Orele Jucate pe Server: o ora
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Robert si am 15 ani! Imi place sa ma joc fotbal si sa ma joc fivem pe Haos Romania. Sunt un baiat istet, de treaba, curajos, si cand ceva nu imi iese nu ma las. imi mai place foarte mult sa imi fac prietenii noi si visul meu este sa ajung politist.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia pentru a ma alatura in Politia Romana este ca visul meu este sa ajung in Politia Romana.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2500 ore in 3 ani.
9.Experiența în Roleplay: Stiu sa fac rp foarte bine, in tot ce consta un rp.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Robert
2.Prenumele (Personaj):Faraonu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7121
4.Vechimea în Oraș (Personaj) luna
5.Scolarizare (Personaj):fara
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier
7.Job Curent (Personaj): Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):De mic aveam probleme in familie tatal meu a fost omorat de catre un mafiot drept urmare de cand tatal meu a fost omorat am vrut sa devin politist pentru a prinde orice mafiot , infractor din orasul acesta.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Un motiv pentru care cred ca sunt potrivit in politie este ca sunt un baiat care nu a facut niciodata ilegalitatii si tine cu legea.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu exista o diferenta intre mine si alti candidati
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1 conduc foarte bine ; 2 stiu sa trag cu arma bine ; 3 ma pricep sa fac roleplay ; 4 respect lumea.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Tudor Robert
2.ID In-Game: 7121
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50802
5.Orele Jucate pe Server: o ora
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Robert si am 15 ani! Imi place sa ma joc fotbal si sa ma joc fivem pe Haos Romania. Sunt un baiat istet, de treaba, curajos, si cand ceva nu imi iese nu ma las. imi mai place foarte mult sa imi fac prietenii noi si visul meu este sa ajung politist.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia pentru a ma alatura in Politia Romana este ca visul meu este sa ajung in Politia Romana.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2500 ore in 3 ani.
9.Experiența în Roleplay: Stiu sa fac rp foarte bine, in tot ce consta un rp.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Robert
2.Prenumele (Personaj):Faraonu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7121
4.Vechimea în Oraș (Personaj) luna
5.Scolarizare (Personaj):fara
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier
7.Job Curent (Personaj): Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):De mic aveam probleme in familie tatal meu a fost omorat de catre un mafiot drept urmare de cand tatal meu a fost omorat am vrut sa devin politist pentru a prinde orice mafiot , infractor din orasul acesta.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Un motiv pentru care cred ca sunt potrivit in politie este ca sunt un baiat care nu a facut niciodata ilegalitatii si tine cu legea.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu exista o diferenta intre mine si alti candidati
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1 conduc foarte bine ; 2 stiu sa trag cu arma bine ; 3 ma pricep sa fac roleplay ; 4 respect lumea.