- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Edy
2.ID In-Game:6038
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):507026
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):43
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana foarte prietenoasa, deloc impulsiva si imi place sa imi petrec timpul pe fivem, sunt o persoana de asemenea serioasa si calma.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Deoarece imi place acest job si pe langa acest lucru sunt la academia de poltie, fiind foarte pasionat de acest lucru.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:Una foarte inalta din momentul in care am inceput sa joc fivem am preferat rp-ul.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Bine inteles!
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Edy
2.Prenumele (Personaj): DOBOT
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):6038
4.Vechimea în Oraș (Personaj):18 ani
5.Scolarizare (Personaj):4 ani, studiu la liceu, stiinte sociale, si 3 ani de specializare pentru Ordinea si Siguranta publica.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar, Sofer autobuz, operator locomotiva.
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana serioasa, nu imi plac conflicturile, imi place sa imi petrec timpul socializand si sa imi fac treaba cat mai bine, sunt o persoana pritenoasa si ocolesc foarte mult persoanele neserioase.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:dDeoarece unt o persoana serioasa, imi place sa fac lucrurile ca la carte si nu sunt abslout deloc impulsiv si sunt foarte calm, din acest motiv doresc sa fac parte din acest departament.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Serios, calm, prietenos, intelegator, ambitios.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Edy
2.ID In-Game:6038
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):507026
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):43
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana foarte prietenoasa, deloc impulsiva si imi place sa imi petrec timpul pe fivem, sunt o persoana de asemenea serioasa si calma.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Deoarece imi place acest job si pe langa acest lucru sunt la academia de poltie, fiind foarte pasionat de acest lucru.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:Una foarte inalta din momentul in care am inceput sa joc fivem am preferat rp-ul.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Bine inteles!
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Edy
2.Prenumele (Personaj): DOBOT
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):6038
4.Vechimea în Oraș (Personaj):18 ani
5.Scolarizare (Personaj):4 ani, studiu la liceu, stiinte sociale, si 3 ani de specializare pentru Ordinea si Siguranta publica.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar, Sofer autobuz, operator locomotiva.
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana serioasa, nu imi plac conflicturile, imi place sa imi petrec timpul socializand si sa imi fac treaba cat mai bine, sunt o persoana pritenoasa si ocolesc foarte mult persoanele neserioase.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:dDeoarece unt o persoana serioasa, imi place sa fac lucrurile ca la carte si nu sunt abslout deloc impulsiv si sunt foarte calm, din acest motiv doresc sa fac parte din acest departament.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Serios, calm, prietenos, intelegator, ambitios.
Ultima editare: