New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Sebi Pal
2.ID In-Game: 4369
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50905
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):37
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Palincas Sebi mi se zice Sebi pal , am 15 ani și sunt din Satu Mare , îmi place mult să joc Fivem și să simulez viața reală prin RolePlay , hobby ul meu este să joc fotbal și să mă joc jocuri video
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau să mă alătur Departamentului De poliție deoarece sunt un om respectuos si de încredere , imi place să ajut oameni și să fac în așa fel ca totul să fie corect
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 1 an
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Sebi
2.Prenumele (Personaj)Pal
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4369
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 5 luni
5.Scolarizare (Personaj): Am terminat liceul cu bacul 10 , după care am continuat facultatea pe profil de polițist
6.Joburi Anterioare (Personaj): Șofer Autobus
7.Job Curent (Personaj): Civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Sebi Pal și locuiesc în Paleto Bay , sunt un băiat înalt de 19 ani cu păr creț și cu barbă , îmi place să ajut oameni din paleto și să nu las oamenii să distrugă liniștea publică , îmi place adrenalina și sporturile și să îmi petrec timpul cu prietenii mei și mașinile noastre
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați:cred ca îs potrivit deoarece am mai fost în această facțiune dar m-am lăsat , am experiență în acest domeniu și îmi place să ajut oameni și să le explic unele chestii , sunt un om de încredere și care respectă consecințele
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Viteză , Ajutorul , respectul , bunătatea , ordinea
1.Numele sau Porecla:Sebi Pal
2.ID In-Game: 4369
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50905
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):37
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Palincas Sebi mi se zice Sebi pal , am 15 ani și sunt din Satu Mare , îmi place mult să joc Fivem și să simulez viața reală prin RolePlay , hobby ul meu este să joc fotbal și să mă joc jocuri video
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau să mă alătur Departamentului De poliție deoarece sunt un om respectuos si de încredere , imi place să ajut oameni și să fac în așa fel ca totul să fie corect
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 1 an
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Sebi
2.Prenumele (Personaj)Pal
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4369
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 5 luni
5.Scolarizare (Personaj): Am terminat liceul cu bacul 10 , după care am continuat facultatea pe profil de polițist
6.Joburi Anterioare (Personaj): Șofer Autobus
7.Job Curent (Personaj): Civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Sebi Pal și locuiesc în Paleto Bay , sunt un băiat înalt de 19 ani cu păr creț și cu barbă , îmi place să ajut oameni din paleto și să nu las oamenii să distrugă liniștea publică , îmi place adrenalina și sporturile și să îmi petrec timpul cu prietenii mei și mașinile noastre
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați:cred ca îs potrivit deoarece am mai fost în această facțiune dar m-am lăsat , am experiență în acest domeniu și îmi place să ajut oameni și să le explic unele chestii , sunt un om de încredere și care respectă consecințele
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Viteză , Ajutorul , respectul , bunătatea , ordinea