Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Sebi Pal
2.ID In-Game: 4369
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50905
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):37
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Palincas Sebi mi se zice Sebi pal , am 15 ani și sunt din Satu Mare , îmi place mult să joc Fivem și să simulez viața reală prin RolePlay , hobby ul meu este să joc fotbal și să mă joc jocuri video
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau să mă alătur Departamentului De poliție deoarece sunt un om respectuos si de încredere , imi place să ajut oameni și să fac în așa fel ca totul să fie corect
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 1 an
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Sebi
2.Prenumele (Personaj)Pal
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4369
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 5 luni
5.Scolarizare (Personaj): Am terminat liceul cu bacul 10 , după care am continuat facultatea pe profil de polițist
6.Joburi Anterioare (Personaj): Șofer Autobus
7.Job Curent (Personaj): Civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Sebi Pal și locuiesc în Paleto Bay , sunt un băiat înalt de 19 ani cu păr creț și cu barbă , îmi place să ajut oameni din paleto și să nu las oamenii să distrugă liniștea publică , îmi place adrenalina și sporturile și să îmi petrec timpul cu prietenii mei și mașinile noastre
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați:cred ca îs potrivit deoarece am mai fost în această facțiune dar m-am lăsat , am experiență în acest domeniu și îmi place să ajut oameni și să le explic unele chestii , sunt un om de încredere și care respectă consecințele
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Viteză , Ajutorul , respectul , bunătatea , ordinea

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus