- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecl: Edi
2.ID In-Game: 1114
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 fac pe 15 pe 5 dec
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 23.5 acum si inainte de wipe 150
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc Edi mi ar placea sa fiu un politist deoarece de cand sunt mic mi am dorit sa ma fac politist si daca acum am oportunitatea sa joc rolul unuia am decis sa incerc,inainte de furtuna am incercat f mult sa intru dar nu am reusit.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivul ar fi ca vr sa ajut pe voi cei din politie ca sa nu ne faca fata nici un raufacator.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: am avut o experienta ne uitand pana si vina wipeul ma intlegeam cu toata lumea calumea era fain
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare) da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Malafacea
2.Prenumele (Personaj):Eduard
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1114
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31
5.Scolarizare (Personaj): Liceu, Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier
7.Job Curent (Personaj):niciunul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc Malafacea Eduard si sunt un baiat la un absolvent al universitati din Los Haos si al Academiei Romane din Paleto imi place sa studiez despre politia los haos o communitate care ma incanta rau de tot si chiar daca voi pica testul nu ma voi da batut pana nu il iau.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:In opinia mea suntem toti egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițe
iei Romane? responsabil/inteligent/asculator/respectos/ si ajutator.
1.Numele sau Porecl: Edi
2.ID In-Game: 1114
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 fac pe 15 pe 5 dec
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 23.5 acum si inainte de wipe 150
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc Edi mi ar placea sa fiu un politist deoarece de cand sunt mic mi am dorit sa ma fac politist si daca acum am oportunitatea sa joc rolul unuia am decis sa incerc,inainte de furtuna am incercat f mult sa intru dar nu am reusit.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivul ar fi ca vr sa ajut pe voi cei din politie ca sa nu ne faca fata nici un raufacator.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: am avut o experienta ne uitand pana si vina wipeul ma intlegeam cu toata lumea calumea era fain
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare) da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Malafacea
2.Prenumele (Personaj):Eduard
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1114
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31
5.Scolarizare (Personaj): Liceu, Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier
7.Job Curent (Personaj):niciunul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc Malafacea Eduard si sunt un baiat la un absolvent al universitati din Los Haos si al Academiei Romane din Paleto imi place sa studiez despre politia los haos o communitate care ma incanta rau de tot si chiar daca voi pica testul nu ma voi da batut pana nu il iau.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:In opinia mea suntem toti egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițe
iei Romane? responsabil/inteligent/asculator/respectos/ si ajutator.
Ultima editare: