Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: RoLeX

2.ID In-Game:1880

3.Vârsta (Minim 15 ani):17

4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50604

5.Orele Jucate pe Server: 50

6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Hey, te salut ! Ma numesc Eduard, si sunt din Republica Moldova. Invat la liceul Mihai Eminescu cu profil sportiv ,, Lupte Greco-Romane ". Sunt o persoana, calma, prietenoasa si imi place sa ma joc jocuri video alaturi de prietenii mei.

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Tatal meu este politist,imi place functia lui si ma vad si eu in viitor ca politist.

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4-5 ani

9.Experiența în Roleplay: 10.10

10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur

Informații IC

1.Numele (Personaj): Drogatu

2.Prenumele (Personaj): Patron

3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1880

4.Vechimea în Oraș (Personaj): 8 luni

5.Scolarizare (Personaj): Academia de Pompieri+Politie.

6.Joburi Anterioare (Personaj): Taxi, Curier, Pescar si Sofer de Autobuz.

7.Job Curent (Personaj): Somer

8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Te salut ! Ma numesc Drogatu. Da dupa cum ai auzit Drogatu <). Poate te intrebi de ce ma cheama asa, ei bine hai sa-ti povestesc:
Cand eram mic, mama mea trebuia sa ma boteze, ei bine, inainte de botez au c-am baut si desteptul meu de tata mea pus numele ,, Drogatu ". Ce sa fac, ma mandresc cu numele meu >)

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am facut academia de pompier 3 ani, iar datorita rezultatelor mele , am decis sa mai fac inca 3 ani si academia de Politie. Sunt intr-o forma perfecta si cred ca aveti nevoie de politisti puternici si curajosi.

10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu.

11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Calm,Ager,Muncitor,Sofer bun,Trag bine >))

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus