- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: RoLeX
2.ID In-Game:1880
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50604
5.Orele Jucate pe Server: 50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Hey, te salut ! Ma numesc Eduard, si sunt din Republica Moldova. Invat la liceul Mihai Eminescu cu profil sportiv ,, Lupte Greco-Romane ". Sunt o persoana, calma, prietenoasa si imi place sa ma joc jocuri video alaturi de prietenii mei.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Tatal meu este politist,imi place functia lui si ma vad si eu in viitor ca politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4-5 ani
9.Experiența în Roleplay: 10.10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur
Informații IC
1.Numele (Personaj): Drogatu
2.Prenumele (Personaj): Patron
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1880
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 8 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Pompieri+Politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taxi, Curier, Pescar si Sofer de Autobuz.
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Te salut ! Ma numesc Drogatu. Da dupa cum ai auzit Drogatu <). Poate te intrebi de ce ma cheama asa, ei bine hai sa-ti povestesc:
Cand eram mic, mama mea trebuia sa ma boteze, ei bine, inainte de botez au c-am baut si desteptul meu de tata mea pus numele ,, Drogatu ". Ce sa fac, ma mandresc cu numele meu >)
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am facut academia de pompier 3 ani, iar datorita rezultatelor mele , am decis sa mai fac inca 3 ani si academia de Politie. Sunt intr-o forma perfecta si cred ca aveti nevoie de politisti puternici si curajosi.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Calm,Ager,Muncitor,Sofer bun,Trag bine >))
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: RoLeX
2.ID In-Game:1880
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50604
5.Orele Jucate pe Server: 50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Hey, te salut ! Ma numesc Eduard, si sunt din Republica Moldova. Invat la liceul Mihai Eminescu cu profil sportiv ,, Lupte Greco-Romane ". Sunt o persoana, calma, prietenoasa si imi place sa ma joc jocuri video alaturi de prietenii mei.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Tatal meu este politist,imi place functia lui si ma vad si eu in viitor ca politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4-5 ani
9.Experiența în Roleplay: 10.10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur
Informații IC
1.Numele (Personaj): Drogatu
2.Prenumele (Personaj): Patron
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1880
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 8 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Pompieri+Politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taxi, Curier, Pescar si Sofer de Autobuz.
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Te salut ! Ma numesc Drogatu. Da dupa cum ai auzit Drogatu <). Poate te intrebi de ce ma cheama asa, ei bine hai sa-ti povestesc:
Cand eram mic, mama mea trebuia sa ma boteze, ei bine, inainte de botez au c-am baut si desteptul meu de tata mea pus numele ,, Drogatu ". Ce sa fac, ma mandresc cu numele meu >)
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am facut academia de pompier 3 ani, iar datorita rezultatelor mele , am decis sa mai fac inca 3 ani si academia de Politie. Sunt intr-o forma perfecta si cred ca aveti nevoie de politisti puternici si curajosi.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Calm,Ager,Muncitor,Sofer bun,Trag bine >))
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!