Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Germanu

2.ID în joc: 757

3.Vârsta: 13

.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 40 (200 inainte wipe)

6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt Germanu am 13 ani, imi place sa joc fotbal, sa cunosc oameni noi si sa ajut persoane care au nevoie de ajutor, sunt o persona intelegatoare si ambitioasa

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: asi putea ajuta politia cu orice caz la care nu se descurca, de mult timp doream sa cunosc persoane noi

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):450 de ore

9.Experienţa în Roleplay: rolplay avansat

10.Conştientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):predescu

2.Prenumele (Personaj)David

3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj ): 757

4.Vechimea în Oraș (Personaj): 40 de luni (200 de luni inainte de furtuna)

5.Scolarizare (Personaj)

6. Joburi Anterioare (Personaj): postas
7.Job Curent (Personaj): postas

8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc Predescu David am 22 de ani, imi place sa ajunt persoanele cu dizabilitati si persoanele nevoiase, ador adrenalina, Îmi voi concentra atenția asupra aspectelor esențiale.

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt potrivit deoarece sunt foarte cooperant intelegator si atent

10.Diferenţiere față de Alți Candidați:nu sunt diferente intre candidati

11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliţ iei Romane?: ambitios, inteligent, asculator, respecto si descurcăreț

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus