Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Cristi
2.ID In-Game: 1076
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 10 si ceva (s-a dat wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Cristian, am 15 de ani si locuiesc in Iasi. Sunt o persoană optimistă, deschisă și întotdeauna dornică să învăț lucruri noi. Îmi place să citesc cărți de dezvoltare personală, să fac sport și să călătoresc pentru a descoperi culturi noi. Sunt pasionat de fotbal și îmi doresc să devin cel mai bun fotbalist.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sa fac orasul mai linistit
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Constantin
2.Prenumele (Personaj):Jamal
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1076
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 20 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier, Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): De când eram mic, am avut o pasiune puternică pentru a ajuta oamenii și a face lumea un loc mai sigur. Îmi amintesc că, în copilărie, visul meu era să devin polițist și făceam orice îmi stătea în putință pentru a mă apropia de acest obiectiv. Îmi plăcea să mă joc de-a polițistul, să studiez diverse filme și emisiuni despre crime și investigații și chiar să mă documentez despre legislație și siguranța publică. Acest vis m-a motivat să fiu mereu atent la detalii și să dezvolt un puternic simț al justiției. Pe măsură ce am crescut, dorința de a ajuta și de a proteja comunitatea a devenit tot mai clară și am început să mă pregătesc activ pentru a urma o carieră în poliție. Sunt o persoană perseverentă, dedicată și am învățat să pun accent pe respectul față de lege și față de ceilalți, iar obiectivul meu este să continui să mă dezvolt pentru a deveni un polițist eficient și respectat.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt calm si nu sunt corupt
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt calm si sunt istet
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:
iei Romane?: onest, rabdator, sigur pe mine, intelegator, rezistent la stress

(voi pune o poza cu cate ore aveam inainte de wipe)

Atașamente

• Screenshot (46).png
    Screenshot (46).png
    339 KB · Vizualizări: 2
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus