- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: flor1nnn
2.ID In-Game: -
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50704
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Florinel, am 18 ani și sunt pasionat de sport. Îmi place să practic diverse activități fizice, de la fotbal la alergare, deoarece îmi oferă energie și mă ajută să rămân în formă. Sunt perseverent, sociabil și mereu dornic să învăț lucruri noi.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place foarte mult aceasta meserie si de aceea doresc sa ma perfectionez.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an jumate.
9.Experiența în Roleplay: hard+
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Bombardieru
2.Prenumele (Personaj):Florin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):-
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Cateva luni.
5.Scolarizare (Personaj): Masterat.
6.Joburi Anterioare (Personaj): N-am avut.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Florin Bombardieru, am 20 de ani și am venit în acest oraș pentru a-mi face un nou început. Sunt genul de om care știe cum să navigheze în orice situație, chiar și când lucrurile devin complicate. Mi-am petrecut mult timp în lumea afacerilor dubioase, așa că știu să negociez și să rezolv conflicte rapid. Deși pot părea dur la exterior, am un cod moral propriu și țin mult la loialitate. Am învățat că în acest oraș, ai nevoie de nervi de oțel și de încredere în oamenii care îți sunt aproape.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred că sunt potrivit pentru poliție pentru că sunt calm sub presiune, iau decizii rapide și sunt atent la detalii. Am abilități bune de comunicare și pot rezolva conflictele eficient. Sunt dedicat, loial și am un puternic simț al responsabilității, ceea ce mă face să protejez comunitatea.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nici una, toti avem sanse egale.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: rabdarea, seriozitatea, profesionalismul, dedicarea, liderism
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: flor1nnn
2.ID In-Game: -
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50704
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Florinel, am 18 ani și sunt pasionat de sport. Îmi place să practic diverse activități fizice, de la fotbal la alergare, deoarece îmi oferă energie și mă ajută să rămân în formă. Sunt perseverent, sociabil și mereu dornic să învăț lucruri noi.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place foarte mult aceasta meserie si de aceea doresc sa ma perfectionez.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an jumate.
9.Experiența în Roleplay: hard+
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Bombardieru
2.Prenumele (Personaj):Florin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):-
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Cateva luni.
5.Scolarizare (Personaj): Masterat.
6.Joburi Anterioare (Personaj): N-am avut.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Florin Bombardieru, am 20 de ani și am venit în acest oraș pentru a-mi face un nou început. Sunt genul de om care știe cum să navigheze în orice situație, chiar și când lucrurile devin complicate. Mi-am petrecut mult timp în lumea afacerilor dubioase, așa că știu să negociez și să rezolv conflicte rapid. Deși pot părea dur la exterior, am un cod moral propriu și țin mult la loialitate. Am învățat că în acest oraș, ai nevoie de nervi de oțel și de încredere în oamenii care îți sunt aproape.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred că sunt potrivit pentru poliție pentru că sunt calm sub presiune, iau decizii rapide și sunt atent la detalii. Am abilități bune de comunicare și pot rezolva conflictele eficient. Sunt dedicat, loial și am un puternic simț al responsabilității, ceea ce mă face să protejez comunitatea.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nici una, toti avem sanse egale.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: rabdarea, seriozitatea, profesionalismul, dedicarea, liderism